2014. augusztus 21., csütörtök

Wishlist


Mindig szeretem mások kívánságlistáit böngészni -ahol általában én is új kedvencekre találok-, így úgy gondoltam ezúttal megmutatom az én aktuális kedvenceimet a teljesség igénye nélkül.


Főként drágább, vagy elérhetetlen lakkokat gyűjtöttem össze, meg olyanokat, amelyekre már jó ideje vágyom. Persze néhány aktuális kedvenc vagy újdonság is bekerült a listába. Nem csak a kifejezetten őszi, tipikus sötét darabok kerültek ide, ugyanis én inkább a világosabb lakkokat preferálom. Emellett igyekszem tudatosabban építeni a készletem, sosem szeretek egy bizonyos határ fölé menni (körülbelül 130 lakk).  A képeket pedig direkt úgy válogattam össze, hogy felkenve is láthassátok, a bejegyzés végén pedig a forrásokat is megtalálhatjátok.


Picture Polish Grace 
♥ Picture Polish Tiffany 
♥ Picture Polish Monroe 
♥ Models Own Sweet Shop Fizzy Cola

Még nincsen egy Picture Polish lakkom sem, ugyanis az én pénztárcámnak eléggé drágák ezek a darabok., és a 3000 Ft-os lélektani határomat is átlépik. Viszont folyamatosan nézegetem róluk a teszteket, és egy ideje sikerült konkretizálnom, hogy mely darabokat is szeretném a márkától. Majd valamilyen különlegesebb alkalomkor pedig meglepem magam velük - úgyis vészesen közeleg az államvizsga. A Grace egyébként egy teljesen új árnyalat, amely a közeljövőben fog megjelenni. A Models Own legújabb kollekciója pedig különböző cukorkák illatát viseli, nekem az illata és a színe miatt is azonnal megtetszett ez a kólás darab.

 ♥ Zoya Dream
♥ Zoya Payton
♥ Barry M Gelly Grapefruit
♥ Barry M Textured Kingsland Road

Azt hiszem a két Zoya-t magyaráznom sem kell, mert nem csak az én szívembe lopták be magukat. Sajnos a Nailland-nél és külföldi webshopokban is szinte mindig készlethiány van belőlük, ahol pedig megtalálható, ott aranyáron adják.. Türelmetlenül várom, hogy újra elérhető legyen az általam figyelt helyeken és lecsaphassak rájuk. A Barry M Grapefruit-ja régóta tetszik, a múltkor majdnem meg is vettem a Nailland-ben, de végül visszatettem - persze már megbántam. A Kingsland Road gyönyörű, és mivel a menta tesójával szuperek a tapasztalataim, így remélem, hogy az enyém lesz előbb-utóbb. 


♥ Kiko Cupcake Fragola
♥ Kiko Cupcake Menta
♥ Kiko Cupcake Gelsomino
♥ Kiko Cupcake Lila

A Kiko egy hazánkban sajnos nem elérhető kozmetikai márka, viszont a jó hír, hogy a webshop szállít Magyarországra is. Amikor legutóbb néztem, ezekből a Cupcake kollekciós lakkokból egyik általam kiszemelt árnyalat sem volt elérhető. Mivel nagy texturált lakk-rajongó vagyok, így azonnal szerelembe estem velük. Mennyire cukik már a kis színes pöttyöcskékkel?


♥ Moyra Gel Look Felicite
♥ China Glaze Fast Track

Imádom a sárga színt. Tökéletes pasztell sárgával már rendelkezem, így csak egy erős sárga beszerzése van hátra, Odil tesztjének hála pedig ez a Moyra darab nagyon szimpatikus lett, őt meg is fogom venni, amikor legközelebb a Moyra beszerzőhelyemen járok.
A China Glaze körömlakk a Hunger Games kollekció tagja volt, és már akkor is sóhajtoztam utána,  mostanában Ebay-en próbálom felkutatni elviselhető áron.


♥ Models Own All that Glitters

Ez a cuki Models Own szett régóta kívánságlistás nálam, mikor végre eldöntöttem, hogy megveszem, pont elfogyott. Úgyhogy várok rá, remélem egy szép napon találkozunk majd. :D


+ Petla Plate Golden Russian & Oh Nom Nom

A lista végére két nyomdapalettát is hoztam, méghozzá Petrától. Ezek mellett még Moyou lemezek voltak kívánságlistásak nálam, viszont mindegyiket megrendeltem, amit nagyon szerettem volna. A Golden Russian és az Oh Nom Nom is az új paletták közé tartozik, nagyon szuper mintákat tartalmaz mindkettő, és színezhetőek is. Az Oh Nom Nom-ról nem találtam képeket, így a lemezt mindenképpen nézzétek meg ITT


A bejegyzésben felhasznált képeket nem én készítettem, a források a következőek: 
Instagram @modelsownofficial, @picturepolish, @ramydoesnails, @a_koje_je_slobodno
imaginationcolour.co.uk
www.kremesenszepazelet.hu
www.emilydenisephotography.com
www.nailpolis.com/swatches/5703
cubbiful.blogspot.com
smalto-mania.blogspot.com
dressesandtea.com
www.nailzcraze.com
www.nihrida.com
unalomuzesalapfokon.blogspot.hu/


Nektek melyek az aktuális kedvenceitek? Melyik lakkra vágytok a leginkább?

14 megjegyzés:

  1. Jézus o.O
    Picture Polish Monroe és a Zoya Payton most lett végérvényesen őszi kívánságlistás. A többit is értem abszolút :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most már őszi kedvencek közé felkúszott a Barry M mustársárgája is.. komolyan, szinte a sötét lakkok miatt várom már az őszt.. ( a hideg már adott is)

      Törlés
  2. Ennyire szép ez a Grace??? Meg a Monroe is, igen...Moyra megvan :) Hajjaj, ilyenkor csak sóhajtozom, mert én képes vagyok PP-okat venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Attól félek én is, hogyha egyszer megtörik a jég, már többé nem lesz ami visszatartson.. :D

      Törlés
  3. Payton tényleg nagyon szép,az must have szerintem is.
    a Kiko viszont LE szóval már nem biztos,hogy sikerülni fog lecsapnod a színekre.A Gelsomino-ról én is lemaradtam,pedig Olaszban élek.
    PP terén egyetértek,valamiért én is sokallom az árát :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó köszi az infót, ezt nem is tudtam, hogy limitált.. azt hittem, csak készlethiányos, hisz olyan szépek. Akkor viszont marad a többi. :)

      Törlés
  4. Jaj, kellett nekem meglátnom a Grace-t! Most a Hope meg a Monroe mellé őt is be kell szereznem *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi.. :D viszont legalább nagyon szép lakkokkal gazdagodunk majd :D

      Törlés
  5. En is eppen ma keszitettem wishlist bejegyzest. A Kiko Cupcake kollekcio nalam is abszolut szerelem volt de amikor Londonban voltam par hete, hire hamva nem volt a dolognak. :( Attol tartok mar nem is lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam a wishlistet és a beszerzett szépségeidet is. :) Akkor tényleg sehol sem érhető már el a Kiko Cupcake :(

      Törlés
  6. A Barry M Gelly Hi Shine vonalban most tök jók lesznek az ősszel! :) Nézz utána, a sárga és az egyik piros (nem a Chili, hanem a másik - jellemzően nem tudom a nevét...) mesések! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaaj láttam őket, pont a bejegyzés után találtam rájuk! :) A mustársárga - és talán a chili- lakkot mindenképpen meg fogom venni :) Reménykedjünk, hogy minél hamarabb elérhetőek lesznek a Naillandnél :)

      Törlés