2014. augusztus 20., szerda

Júliusi kedvencek


Nyaralás után újult erővel terveztem pötyögni, de sajnos váratlan dolgok jöttek közbe, de nem adom fel, itt vagyok. Lássuk egy kicsit megcsúszva a júliusi kedvenceimet!

Aussie Luscious Long hajpakolás
Külföldön már régóta nagy rajongás övezte az Aussie termékeket, egy ideje pedig már szerencsére nálunk is elérhetőek a termékeik.  Viszont az itthoni blogokon és fórumokon annyi rossz véleményt olvastam, hogy nem éri meg az árát, nem használ, stb., hogy nem vettem semmit sem a márkától. Most nem régen volt egy kedvezményes kuponom a dm-ben Aussie pakolásra, és pont ki is fogytam belőle, így vettem egy hosszú hajra valót.. és óóó, hogy én miért nem szereztem be ezt hamarabb! A  hajamat szépen hidratálja, könnyebb lesz kifésülni - ezt más balzsamok is biztosítják -, de ami pluszt ad, az a mennyei illata! Még napok múlva is érzem a szuper finom illatot.. Nagy kedvencem lett, így a 3 perces változatát is ki fogom próbálni. 

Aloe Vera gél 
Régen egy MLM-es cég Aloe Vera spray és gél kiszerelésű termékeit használtam, szerettem is őket. Most viszont a hajpakolásnál is említett dm-es bevásárlás alkalmával, a gélre volt egy féláras kuponom, így azonnal megvettem. Szeretem, mert sokoldalú, nekem nagyon hamar megnyugtatja a bőrömet - pl. többek között epilálás vagy strandolás után, kisebb napégésekre, szúnyogcsípésre, viszkető fejbőrre használom. Ez a kisebb kiszerelés, elérhető nagyobban is, valamint spray változatban. Ha nincs aloe növénykétek vagy utaztok, nagyon hasznos és univerzális termék!

Balea Aqua Wasser spray
Ez tulajdonképpen vízpermetet rejtő flakon, a forró nyári napokra nyújt ideiglenes megoldást. A nyaralás alatt az egyik kedvenc termékem volt, ugyanis a hosszú autókázások alkalmával azonnali felfrissülést biztosított. Ráadásként hűtőtáskában  tároltam, így igazán hideg volt a permet, de hűtés nélkül is nagyon kellemes az arcra, nyakra, dekoltázsra permetezve. Egy tipp: kettőféle kiszerelésben kapható, a kicsi (75 ml)  249 Ft, míg a nagy (150 ml) 599 Ft. Ha két kicsit vesztek, az ugyanakkora mennyiség, ráadásul spóroltok is, és egyszerre nem kell akkora flakont magatokkal cipelnetek. :)



A havi abszolút kedvenc körömlakkjaim közé tornázta fel magát a nyári Barry M szerzeményem, az árnyalat neve Ridley Road, már írtam is róla itt. A lábujjaimon a kedvenceim nyáron a rózsaszínes, korallos és narancs árnyalatok, a hónapban végig a képen látható kettő lakkot viseltem felváltva. Az Aden 87-es Happiness árnyalata már régi motoros, két éve nyúzom, a Miss Sporty Clubbing Colours 467 viszont újdonság, még a Coty-s csomagomban lapult. Az Aden egy nagyon durván erős neon narancs, szinte megvakít, ha ránézek. A Miss Sporty darab viszont egy igazi csajos, korallos-pinkes árnyalat, amely fényviszonyoktól függően mindig egy kicsit más színűnek mutatja magát. 


Nektek mely termékek az abszolút nyári kedvenceitek? 

8 megjegyzés:

  1. A Balea vízpermetet én is imádom! Nekem a kicsi flakonos van meg, még tavasszal vettem belőle kettőt is 250-ért azóta nem láttam csak a ducibb kiszerelést. Azt hittem új formula, drágább ár de ezek szerint még kapható a kicsi is? Amilyen egyszerű "találmány" annyira nagy segítség volt idén nyáron a tikkasztó hőségben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt hittem, hogy csak egyféle kiszerelés van belőle, ahogy a blogokon olvasgattam róla, de amikor bementem a dm-be, volt mindkettő. Lehet azért, mert ez nem egy túl forgalmas üzlet itt a világ végén, plusz sajnos azt is olvastam egy német blogon, hogy limitált ez a termék. Pedig tényleg nagyon hasznos kis cucc. :)

      Törlés
  2. Aussie termékekkel én is sokat vártam, de nyárra megtört a jég és vettem sprays balzsamot, ami nagyon bejött, erre szembejött velem a DM-ben féláron egy sampon. Nagyon kellemesen csalódtam bennük :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú ez a spray-s balzsam jól hangzik, megnézem mindenképp! :) Én is úgy örülök, hogy végül beadtam a derekam és kipróbáltam.

      Törlés
  3. az az aden lakk nagyon szép!! *-*

    VálaszTörlés
  4. Nem csodálom,hogy ott van az a Barry M lakk :D Nekem nagy álomkedvencem a színi és a textúrája miatt :) Én is megvettem azt a Balea testpermetet, csak sajnos otthon vettem észre ,hogy gyári hibás és nem lehet fújni :(

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most akciós a Nailland-nél, ha még nem szerezted volna be :) óó a testpermetet sajnálom, olyan bosszantó tud lenni, én már hajlakkal jártam így. :(

      Törlés