2014. augusztus 28., csütörtök

essence Road Trip 04 My Sweet Escape | Színváltós körömlakk #2


Nem tervezett vásárlás eredménye az újabb színváltós lakkocskám az essence-től, ugyanis véletlenül botlottam bele egy értintetlen állványba egy szlovákiai dm-ben. Ha már ott voltam, nem tudtam nem elhozni, hiszen az előző színváltós körömlakkomat is eléggé megszerettem.  

Ami legelsőként meglepett, hogy a trendkiadás körömlakkjai iszonyú picire összementek, konkrétan 5 ml-es egy üvegcse, akárcsak a régi essence colour & go lakkok. Instagramon tettem is fel összehasonlító képet - itt - a két thermo effectes essence lakkról. Az ára viszont sajnos maradt, a régi nagy és az új mini kiszerelés is egyaránt  2 Euróba került. 

Tulajdonságait tekintve egy az egyben megegyezik a Superheroes trendkiadás lakkjával: kettő réteg elég a teljes fedéshez. Az állaga ugyanaz a kissé gumis, nyúlós; felkenni viszont nagyon könnyű, az egyetlen hátránya, hogy a körömvégekről bármilyen fedőlakk használata mellett visszaugrik a szín kicsit. Három napot szépen kibírt, a negyediken viszont már lemostam, mert a körömvégeken a kopás feltűnővé vált. 
Sok helyen olvastam, hogy ez a lakk csalódást okozott a vásárlóknak. Nekem nem, mert reális elvárásaim voltak vele szemben, tudtam, hogy milyen az előző színváltós körömlakkja a márkának. Ami picit elszomorít, hogy a színátmenet nem annyira látványos, mint mondjuk a másiknál. Egy barack és egy nude szín között váltakozik folyamatosan - a nude egyébként engem pici az English Rose-ra emlékeztet.  Ez az őszies idő pedig tökéletes volt a színváltó képesség tesztelésére, mindig más árnyalatban tündököltek a körmeim.  Bár az én kezeim iszonyú fázósak, így a képeknél a vízcseppekért ezúton is elnézést kérek, de muszáj volt forró vizet engednem rá, hogy kicsit barackosabbak legyenek. :D

Jó hír mindenki számára, hogy a Road Trip trendkiadás augusztus 25-től már elérhető bizonyos Rossmann-okban Magyarországon is, valamint az őszi szortimentfrissítésben négy thermo effect körömlakk is helyet kap.

meleg




hideg

a bal kezemen köztes állapot, a jobbon pedig a teljesen hideg látható


Nektek hogy tetszik? Meg fogjátok vásárolni ezt vagy valamelyik másik essence színváltós lakkot?

19 megjegyzés:

  1. Kell :) most bukok a barackos árnyalatra

    VálaszTörlés
  2. kell színváltós mindenképp. ennél nem tudok igazán állást foglalni. annyira nem látszik a különbség,szép az biztos,viszont erőteljesebb tónussal jobb lett volna szerintem, de a nude árnyalata tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, én is az élesebb kontrasztot hiányoltam, ami viszont a Superheroes-nál szépen jelen volt. Kíváncsi vagyok az állandó kollekció tagjaira, hogy milyenek lesznek :)

      Törlés
  3. Jujj de jó! *-* Remélem le tudom majd vadászni a rossmannban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméljük :) Elvileg a Plázában van Yes we pop, a többiben pedig ez a kiadás.

      Törlés
  4. De jó cucc!! Ráadásul mindkét színe tetszik!! A gyerekem autója ilyen, lakásban fehér, télen kivisszük, narancssárga :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. színváltós autó? úúúú de menő, még sosem hallottam róla :)

      Törlés
  5. Két napja vettem meg, ez volt az első színváltós körömlakkom. Egy picit zavar, hogy nem olyan erőteljes a két szín között a különbség, de annyira tetszik a színe, hogy kicsit sem érdekel :) mondjuk, hogy csak 5 ml viszont nagy köcsögség, már bocsánat...

    VálaszTörlés
  6. Én imádom ezt a lakkot. Hétfő óta csücsül a körmeimen, azóta meg sem mozdul. Igaz, a Moyra gyémánytfényű fedőlakkját kentem rá. Mindkét színe szép, főleg a "meleg" árnyalatát imádom :)

    VálaszTörlés
  7. én tegnap nem találkoztam vele, pedig voltam a szinvától nem messze lévő Rossmannba, na de jövőhéten hátha sikerül belefutnom. *-*

    VálaszTörlés
  8. Mind a két színe nagyon szép :))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon tetszik, szép szín, de nem hiszem, hogy megvenném. :D

    VálaszTörlés
  10. Wow....imádom!!!...wishlistre fel vele!:)
    http://floraljunkie.blogspot.ro

    VálaszTörlés
  11. És tényleg dupe gyanús! Ejnye Essence. :D

    VálaszTörlés