2014. június 22., vasárnap

Nail Club | To go..


A mai Nail Club igazán különleges témával jelentkezik: mindenki megosztja veletek azt az egyszerű, tuti manikűrjét, amelyet rohanós napokon dob fel, vagy ha nincs elég idő egy-egy lakkozással szöszölni. 

Nagyon kíváncsian várom, hogy a lányok mit alkottak, szeretnék még pár ötletet ellesni "rohanós manikűrnek". Azt hiszem az én választásomon senki nem fog igazán meglepődni; a jól bevált szivacsos technikához nyúltam. Az előnyei: rendkívül gyorsan szárad, hiszen a szivaccsal csak nagyon kevés lakkot viszünk fel egyszerre a körmünkre. Ráadásul ha ezt a módszer homoklakkokkal párosítom, szinte azonnal készre szárad a végeredmény. Azért, hogy duplám ne hazudtoljam meg önmagam, egy rózsaszín átmenetet készítettem el. Tényleg iszonyú egyszerű és gyors. Csupán egy szivacsra és három körömlakkra van szükségetek hozzá. Jaj, és láttátok az új nyári logónkat az oldalsávban? 


A körömlakkok, amelyeket felhasználtam a manikűrhöz:
♥ Moyra Sugar Sand 861 Angel Dust | teszt
♥ Moyra Sugar Sand 862 Wishing Well
♥ P2 Sand Style 020 Lovesome | teszt



A többiek hiper-szuper manikűrjei:

15 megjegyzés:

  1. gyönyörű ombre. :)
    Amúgy melyik osztrák/német drogáriában vettem a p2 lakkot? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak a dm forgalmazza a márkát mind a két országban, de én Németországban vettem még. :)

      Törlés
  2. Sand is meg ombre is, hát dupla kedvenc. Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii! :) Én is imádom mind a kettőt (és a pinket is :D)

      Törlés
  3. nagyon szép lett :) én élek-halok a homokátmenetes körmökért :D főleg ,hogy rózsaszínnel párosítottad *_* így csak jobb lett :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, én is imádom a homoklakkokat.. :) Végül akkora sikert aratott, hogy anyának is elkészítettem szülinapos körömnek.

      Törlés