2014. május 27., kedd

Nail of the Day | Dreamcatcher


A múltkori bejegyzésemben említettem, hogy a Petla palettáról a pávatoll lett a kedvenc mintám. Igen, egészen addig, amíg az álomfogósat ki nem próbáltam.. mert ez! Gyönyörű! Nincsenek rá szavak, éjjel-nappal ezt nyomdáznám mindenhová. 

A Petla lemez tökéletesen kompatibilis a nagy duci, szilikonos ebay-nyomdázóval, és nagyon szépen rá lehet nyomni a mintát vele a köröm felületére, ugyanis nem kell görgetni, tényleg elég csak nyomni. Ez az első lemez egyébként, ami működik ezzel a nyomdázóval - ezen kívül Konad, essence és Born Pretty Store lemezeim vannak.  Mivel a minták eléggé mélyek, a sima lakkokkal tökéletesen lehet nyomdázni, így én azonnal be is vetettem a Moyra Holographic kollekció kék darabját - miután elrohantam érte a fodrászkellékesbe és megvettem. A Moyra holoknál említettem, hogy tökéletesen elég számomra a lila és a rózsaszín, bár a nude-ra a kezdetektől fogva vágytam, így egyértelmű volt, hogy valamikor az enyém lesz. Viszont ez a manikűr a fejemben született meg legelőször, és mindenáron kékkel képzeltem el, így ő i csatlakozott az itthoni kis holo-klubomhoz. :)


A minta extra hatalmas.. pedig most a körmeim is elég nagyok voltak. Pont az tetszett a nyomdázás során, hogy mindig másképp nyomtam rá a körmömre, hogy ne kapjam kétszer ugyanazt a mintát. Így mindegyik ujjam más, de végeredményül mégis szép, harmonizáló lett. 

 a szépséges álomfogó minta



szűrt fényben

13 megjegyzés:

  1. Gyönyörűséges <3 Kell ez a kék holo basszus :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm Ingrid <333 megértem, én álmomban nem gondoltam volna, hogy a kék után fogok vágyakozni :D

      Törlés
  2. Nagyon szép lett *-* Az a holo lakk... Csodásmesés ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) Igen, ez a Moyra kollekció nagyon tuti lett.

      Törlés
  3. Nagyon szép lett! *_* Elolvadok. :) Nekem újdonság, hogy a Moyra holografikus lakkjaival lehet nyomdázni, de most akkor jól ki is próbálom őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Edina! :) Próbáld ki, nagyon jó nyomda-alapanyagok. még a bénább lemezeimmel is sikerült a nyomdázás :)

      Törlés
  4. Tényleg nagyon szép lett! Van szépérzéked, az tuti! :)

    VálaszTörlés