2014. február 24., hétfő

A-England Lady of Shalott


A mai bejegyzés szereplője még a Nailland csomagocskámban lapult, a mindenki méltán kedvenc indie márkájának egy darabja. A Gothic Beauties kollekció darabja és a Lady of Shalott fantázianevet viseli.
A Lady of Shalott egyébként egy rendkívül híres angol ballada, Lord Alfred Tennyson tollából. Több festőművészt is megihletett a mű, nekem a kedvencem ez a kép.

A külcsín nekem tetszik, szeretem ezt a szögletes üveget, ugyanilyennel rendelkeznek a Max Factor és p2 körömlakkok is. A logó is talán az egyik kedvencem, az üveg hátulján levő szlogenről nem is beszélve. Amikor a kezembe vettem, percekig csak forgattam, maga az üvegcsébe zárt csoda: sötétkék és lila csillámok tömkelege. Ezután következett a kisebb csalódás: felkenve a lilából semmi, a kék csillogásból nagyon kevés látszódik, az is leginkább napsütésben. Mintha egy nem túl erős fekete lakkot kentem volna fel a körmeimre. Persze ez lehet valakinek előny, én személy szerint nem preferálom a túl sötét lakkokat a körmeimen. A tartósságával semmi problémám nem volt, három napig viseltem fedőlakkal, nem pattogott és kopott meg egyáltalán.

Összességében, picit többet vártam ettől a darabtól, több kéket és kevesebb feketét, de olvastam más blogokon is, hogy az egész Gothic Beauties kollekció ilyenre sikerült. A kedvemet ez egyáltalán nem veszi el, továbbra is kívánságlistás nálam két gyönyörűség: a Tristam és a Rose bower. 

Az A-England lakkok elérhetőek a Nailland webshopjából vagy pedig Budapesten az Árkádban. 






5 megjegyzés:

  1. ez a lakk nekem is megvan. én kellemesen csalódtam benne.
    nekem nagyon tetszik ez az árnylat.

    VálaszTörlés
  2. igen, pont ezt írtam, hogy nem rossz darab, de én annyira nem vagyok odáig az ilyen feketésekért :)

    VálaszTörlés
  3. Az üvegben jobban tetszik, mint felkenve :S

    VálaszTörlés
  4. Nagyon sötét, így magamtól nem venném meg, de ha nekem adná valaki, annak azért örülnék :D

    VálaszTörlés
  5. Nem rossz, de nekem a Tristam jobban bejön.
    Én a Jane Eyre sötétlilával jártam hasonlóan, csak díszítve tudom használni mert nagyon sötét , elsőnek még bejött de nem az igazi:(

    VálaszTörlés