2013. december 1., vasárnap

Getting ready for christmas | 1# Not yet, but almost!



Tavaly is részt vettem Edináék karácsonyi körmös kihívásán, az éven is gondolkodtam rajta, hogy egy ilyen kihívás keretében csempésszem a karácsonyi manikűröket a blogra, aztán a héten meg is akadt a szemem Elsa blogján közzétett bejegyzésen. Elsa a Like a Candy Shop bloggerinája, lessetek be hozzá, ha még nem ismernétek a blogját, nagyon szép manikat készít! Ez a christmas challenge tetszett meg a legjobban, nagyon aranyosak, kreatívak a témák, és nem kötelező csak körmöket felpakolni. Az időpontok is szabadon vannak megadva, a héten kell az első témát közzétenni, ennyi a kikötés. 

Nem egyedüli magyar bloggerinaként veszek részt a Getting ready for christmas-ben, Marcsi és Ingrid blogjára is érdemes lesz belesnetek, ugyanis hárman készülünk a szebbnél szebb manikűrökkel!
A mai, első témára egy havas-masnis körmöt készítettem, nem a legbonyolultabb, de még nem is szerettem volna túl giccses manikűrt alkotni. Mivel a körmöm eléggé hosszú, így szivacsos technikával vittem fel rá fehér lakkot, így pont olyan, mintha havas lenne. Az essence nyomdalemezéről választottam ezt a cuki masnimintát, és mindegyik körmömre tettem egyet. Próbáltam nem egyformára, hanem egy kicsit össze-visszára rátenni őket. A végén fedőlakkal fixáltam, és kész is. 






Nektek hogy tetszik? Karácsonyi hangulatba kerültetek már? 

Nekem sajnos rengeteg a tanulnivalóm, de legalább közben legálisan hallgathatom már a karácsonyi dalokat. :))

24 megjegyzés:

  1. Istentelenül cuki lett! :))) Eredetileg én is pont ezt a masnit akartam a körmömre nyomdázni, csak aztán közbeszólt a tény, hogy nagyon béna vagyok a nyomdázásban. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugyan, kis gyakorlás és szuperül menni fog! :) akkor még akár egyenmanikűrünk is lehetett volna :D

      Törlés
  2. This manicure is SO incredibly cute! You did an awesome job, and I need to try it myself very soon :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki lett!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon cukker (ahogy barátnőm mondaná) :-)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez nagyon nagyon cuki lett! :)

    VálaszTörlés
  6. awesome! so delicate, love it <3

    VálaszTörlés
  7. Kedves Lora!

    A tanácsodat szeretném kérni. Először is azt szeretném kérdezni, hogy van-e halvány rózsaszín körömlakkod? Ha van, akkor milyen márkájú? Bevált? Viszont ha nincs, akkor tudnál ajánlani valamilyen márkát amit szeretsz és bevált? Nem vagyok egy nagy lakkos, de karácsonyra muszáj beszereznem egy ilyen árnyalatút, ezért fordultam hozzád, mivel értesz hozzá! :)

    Válaszodat előre is köszönöm!
    xx, Sophia E. Mags

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sophia!

      Nekem kettő halvány rózsaszín lakkom van, amit gyakran használok, egy kevésbé jól fedő ( essence, itt írtam róla: http://getupgetdressed.blogspot.de/2011/05/vattacukor-notw.html ). ennél átlátszanak a körömvégek, ha nem zavar akkor ajánlom, az új szortimentben is megtalálható ugyanezzel a névvel. A másik az az Avon Pastel Pink-je, ő egy kicsit töményebb, krémesebb lakk. Jól fed, tartós.

      Nem tudom, mennyit szánsz rá összegben, 1000 Ft alatt a Golden Rose és Flormarnak is nagyon szép árnyalatai vannak, érdemes szétnézni közöttük és a minőségük is jó. Ha többet, akkor az OPI állványt is böngészd át, mert ott is gyönyörű darabokra lehet lelni. :) Remélem sikerül megtalálnod a megfelelőt! Puszi

      Törlés