2013. augusztus 12., hétfő

NYC nyári újdonságok


Amióta bejöttek a Chubby stickek és hasonmásai, azóta izgatják rendkívül a fantáziámat. Szerencsére lehetőségem nyílt kipróbálmi a NYC szuper nyári termékeit.


A NYC márkával alapjáraton is elégedett vagyok, rendkívül kedvező árfekvésű termékeket kínál. Van tőlük körömlakkom, alaplakkom, rúzsok.. a következő a matt bronzosító beszerzése lesz. 
A Sweet Splash Gloss Stickek közül kettő árnyalat boldog tulajdonosa vagyok, a rózsaszín a "482 Pink Spark" a bogyószínű pedig a "483 Revived Berry" fantázianevet viseli. Ezen kívül kapható még egy harmadik "Mango Punch" nevű, szinte áttetsztő rúzsceruza. Amikor hirtelen szeretném megnevezni mindig gondban vagyok, ezért használom a rúzsceruza kifejezést, de valójában állagát és funkcióját tekintve olyan, mintha a szájfényt tették volna tömörebbé, szilárdabbá. Az ajkakra könnyen felapplikálható, egyszerű a szánkat kiszínezni. A tartóssága átlagos, mint bármelyik szájfényé, idővel a fény megkopik, az evés-ivást nem tudom, mert én mindig letörlöm a rúzst és a szájfényt is, majd az étkezés végén újra felteszem. :)
A szívembe igazán a Pink Spark lopta be magát, a rózsaszínes árnyalatokat kedvelem a legjobban. A hőséget pedig szuperül bírja, a heti 40 fokokat is kibírta táskába dobva anélkül, hogy megolvadt volna!
Ár: ~1000 Ft körül


A Sparkle Eye Dust-ból az  886 Aquamarine Sparkle árnyalatot kaptam. Ez egy türkizes árnyalat, rengeteg apró csillámmal, amelyek a napfényben zöld, arany, ezüst színekben pompáznak. Eleinte ezért is ijedtem meg, hogy húú világoskék, ez nekem tutira nem fog jól állni, de felkenve sokkal inkább türkiz. A tubusból egy szájfényeknél is használatos formájú applikátorral tudjuk a port felütögetni. A felvitelnél viszont nagyon vigyázni kell, mert eléggé porolós. Szemhéjalapozó használata szinte kötelező hozzá, hogy jól megtapadjon és napközben se másszon el. A szemhéjpúderből még kettő másik, egy lilás és egy babáspinkes-highlighter szín található meg.
Ár: ~749 Ft

A szájfények- és a szemhéjpúder is elég pigmentált, a lenti képeken egy-egy húzással értem el ezt az intenzitást, alap nélkül.


napsütésben

vakuval

Ti próbáltátok már? Áldozatul estetek a "chubby stick" őrületnek?

6 megjegyzés:

  1. jól hangzik, lehet megnézem őket,
    nekem MUA chubbystick kopym van:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, láttam a tesztet Nálad :) szép színe van!

      Törlés
  2. nekem Catrice-es chubby stickjeim vannak, konkrétan 4 darab, 2 limitált kollekcióból, és nekem nagyon bejönnek, azok szerintem egy picit meg is fogják a számat, szóval miután lekopnak sem leszek pucér :)

    VálaszTörlés
  3. Hi Lora, I've sent you the drawing. Check your mail :D

    Delilah,
    dancinginmyawkwardarms.blogspot.com

    VálaszTörlés