2013. augusztus 18., vasárnap

nail club - Liquid sand



Az idei nyár nagy slágere a liquid sand, homokos, érdes finisű köröm. A mostani alkalommal mi is ezt a trendet céloztuk meg. Többféle technikát is ötvöztem a mostani manikűrömnél, a végeredmény egy celluxos- szivacsos alkotás lett.

Már az előző bejegyzéseknél emlegettem, hogy a celluxos manikűr nem az én asztalom, eléggé ügyetlen vagyok vele. Most volt időm és türelmem is ezzel babrálni, és sikerült! Elárulok egy titkot is, mivel a liquid sand körömlakkok sokkal sűrűbbek, csillámos összetételűek, sokkal egyszerűbb velük a celluxos technikát alkalmazni, hiszen nem folynak el. A "három középső" ujjamra készítettem mintát, a hüvelyk- és kisujjam sima fehér maradt. Úgy éreztem, úgy már túlzsúfolt lett volna, nekem személy szerint így sokkal jobban tetszik és elégedett is vagyok most ezzel a manikűrrel.





A többiek munkái:

27 megjegyzés:

  1. KEDVENC!!!!! A sötét szín az egy álom...meg az egész, ahogy megcsináltad...kipróbálom majd, csak még nincs két olyan színem, amivel lehet átmenetet csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! :) a sötét az OPI Can't let go, és várom, más színekkel variálva is nagyon tuti lehet, vagy a fehér helyett valami színes alappal.

      Törlés
  2. Nagyon nagyon jó lett, nekem is ez tetszik a legjobban. Gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi szépen! :) ebbe most én is kicsit beleszerettem.

      Törlés
  3. Hogy ez mennyire ó lett! :D Ügyes vagy, meg a többiek is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, és a többiek nevében is, szerintem is gyönyörű szépeket alkottak! :)

      Törlés
  4. Looks wonderful! Have to try that "sand".

    VálaszTörlés
  5. szép lett nagyon!!

    VálaszTörlés
  6. Olyan letisztult és mégis hivalkodó *-* Nagyon tetszik :D Én is meg fogom csinálni, amint lesz normális fehér lakkom :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! :) várom a képet, ha elkészítetted :) Fehérnek tudom ajánlani ezt a Lovely-t, teljesen elégedett vagyok vele és nagyon kedvező árfekvésű.

      Törlés
  7. Wow, nagyon szép lett. *_* A színátmenet igazán gyönyörű, alig tudom levenni róla a szemem. o_O

    VálaszTörlés