2013. május 3., péntek

L'oreal Color Riche - Perle de Jade



Nem akartam körömlakkot venni eredetileg a Glamour napokon, de Andi elültette a bogarat a fülemben, meg amúgy is régóta szemeztem a L'oreal gyönyörűségeivel, fél áron úgy döntöttem, miért ne. Ha kíváncsiak vagytok a tesztre, tartósságra, kattintsatok, van tovább is..


Ez a 602-es árnyalat, a Perle de Jade árnyalatnevet viseli, és milyen találó is ez a név! Amikor a polcról levettem, a neonfények kereszttüzében még nagyon erős halvány mentának tűnt. Tényleg van egy kis jádés, élénk színe, nem olyan halovány mint az essence menta lakkom .
Az üvegcse nagyon kis dizájnos, bár a többi lakkomhoz képest nagyon apró, szinte elveszlik a dobozban, viszont az üveg tetejére az árnyalat számát is beleégették, így talán könnyebben megtalálhatjuk, ha több ilyen lakkunk van - bár azt nem tudom, ki jegyzi meg az árnyalatok számait..

Fedés, felkenés: kettő réteg ajánlatos, mert egy rétegben eléggé csíkozott, nem terült túl szépen. Hiába a pici üveg és méret, vastag, széles ecsete van, pont olyan, mint az új essence lakkoknak. Nagyon könnyű volt vele lakkozni, főleg szépen. Így egy-két húzás és az egész körmöt be tudjuk teríteni szépen anélkül, hogy a körömágyat is összefestenénk. A lakk állaga eléggé sűrű, de az ecset kompenzálta a könnyed felkenhetőséget.

Tartósság: 7 napig teszteltem, és egyáltalán nem pattogott, kopott meg! Egyedül a körömágyamnál lett csúnya a hét végére, a lenövés is eléggé látszódott már, de lerobbanthatatlan volt mindvégig. A hét vége felé is csak egy kis mintát festettem rá, mert már natúran nagyon untam - majd jön a bejegyzés róla, és meglátjátok, milyen volt a hetedik napon.

Ár/Mennyiség: 1100 Ft / 5 ml. Nem a legolcsóbb lakk, de extra tartós. Kis kiszerelésű, gyorsan fogy, főleg azért, mert nem elég az egy réteg. Viszont sokszor van akcióban, kuponokkal is ki lehet fogni fél áron (például az elkövetkezendő Joy napokon), és a gyönyörű szín és tartósság miatt szerintem megéri az árát. 





talán ezen a képen jött ki leginkább a színe

Nektek hogy tetszik? Beváltak a L'oreal körömlakkok?

18 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam, mert keveslem az 5ml-t, főleg az árához képest, pedíg már jó pár színével szemezgettem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már egy 50%-os kuponnal azért egész elviselhető, és a minősége pedig kárpótol :)

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a körömlakk! :) A márkával én teljes mértékben meg vagyok elégedve! Igaz, csak 5 ml van az üvegcsében, de az kitűnő minőségű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, és egy színből végül is elég ennyi a másik X darab mellett. :)

      Törlés
  3. Aww, de gyönyörű színe van. Szerintem a JOY napokon én is lecsapok rá. :}

    VálaszTörlés
  4. Beautiful ocean colour!

    Have you visited already the new Zara store at Westend?
    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/05/zara.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thanks :) unfortunately i havent because i am not living in budapest . :(

      Törlés
  5. ezt a lakkot nagyon szeretném :D annyira szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor csapj le rá minél hamarabb, nagyon szép! én sem bántam meg.:) azóta egy dm-ben sem láttam a polcon, mindig üres volt a helye ennek az árnyalatnak.

      Törlés
  6. Szépséges ez a szín! :) Nekem sajnos a legutóbbi L'Oréal lakk állagával volt gondom, nagyon folyós és irtó nehezen száradt. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig annyira szép az az árnyalat, láttam nálad a bejegyzést. bár a barack és rózsaszínű lakkok mindig zsákbamacskák kicsit.. :( így már kíváncsi lennék több árnyalatra is a márkától. ami késik... :)

      Törlés
  7. Nagyon szép szine van, lassan én is beruházok egy-két loreal lakkra:)

    VálaszTörlés
  8. most írjam le én is, hogy mennyire szép színe van ennek a lakknak? : D
    mert hát az van : )

    VálaszTörlés