2013. február 24., vasárnap

nail club - filmek


Egy picit megcsúsztam a filmes Nail Club témánkkal, megfesteni sikerült már másfél hete, felpakolni viszont nem. Újra beindult az egyetem, plusz lebetegedtem, egy perc szabadidőm sem volt, péntek óta pedig az ágyat nyomom. No de térjünk is rá a manikűrre! Egy olyan filmet választottam, amelyet rengetegen szerettek,  így remélem, hogy a manikűr is elnyeri a tetszéseteket.



Mivel a Gyűrűk Ura- körmöket már láthattátok a blogon a tesóm alkotásában, így nem szerettem volna ismét ezt a témát választani. Rengeteget agyaltam, majd végül a kis villanykörte villogni kezdett a fejemben, nem is értettem, hogy nem jutott hamarabb eszembe a Harry Potter. Természetesen a könyvet preferálom, de a mozifilmek tökéletes kis kiegészítői a könyveknek, sokszor egész jól eltalálták az általam elképzelt világot, máskor egyáltalán nem (például Sirius kinézete). A könyvekkel a kapcsolatom igazán régi, 11 éves koromban kezdtem el olvasni őket, azóta van olyan kötete, amelyet nyolcszor is olvastam. 
A mutatóujjamra a logót festettem meg arannyal, a középsőre a halál ereklyéinek szimbólumát, a gyűrűsujjam két cikeszt kapott, a kisujjam pedig Harry szemüvegét. A sötét alapot pedig az essence - jacob's protection lakkja szolgáltatta, úgy gondoltam nem szimpla feketét fogok használni, hanem feldobom egy kis kékes csillogással. 


Felhasznált lakkok:
♥ essence jacob's protection
♥ lovely fehér
♥ essence colour & go - black is back
♥ essence colour & go - gold rush
♥ essence cracking base colour - sparkling silver




Ti szeretitek a Harry Potter-t? És a könyvből készült filmeket?

2 megjegyzés:

  1. Jó lett a manikűr. =)AZ embléma nagyon tetszik
    Én nagyon szeretem a könyveket, mindet olvastam, de a filmekből szerintem az utolsó 1-2 részt még nem láttam. Azért kezdtem el olvasni annó a könyveket még az általános suliban, mert azzal cukkoltak, hogy olyan vagyok, mint Hermione. :D

    VálaszTörlés
  2. Az utolsó film premierjére én is hasonlót kreáltam, akkor még műkörömre... :D A hüvelykujjam pont nem látszik, pedig azon van a HP :)

    http://dl.dropbox.com/u/3616972/tumblr_loe5ilzbCn1qat8a2o1_500.jpg

    VálaszTörlés