2013. január 7., hétfő

black & whiteAz első heti 'feladat' a fekete-fehér körmök voltak. Sokat gondolkoztam mi legyen, míg végül a körömnyomdához nyúltam.

Ha már nyomdáztam, úgy döntöttem valami újat is kipróbálok - eddig ugyanis nem csináltam egész körmös nyomdázást. Na jó, egyszer próbáltam, de csúfos vége lett. Most egészen egyszerűnek tűnt, elsőre sikerült az összes körmöm, és véleményem szerint szépek is lettek - egyedül a gyűrűsujjamon mosódott el egy picit a minta. Nem is értem, miért nem nyomdázok gyakrabban, hihetetlenül gyorsan megvan, nekem nem is a nyomdázás folyamata hanem utána az összes kellék, lemez megtisztítása hosszadalmas. :)

vakuval


A nyomdázásnál a Konad kellékeit, fekete nyomdázó- és fedőlakkját használtam. A mintát pedig a 2012-es kiadású essence mintalemezről használtam fel.

lámpafényTi szerettek körömnyomdázni, próbáltátok már?

15 megjegyzés:

 1. az egész körmös nekem sose sikerül ilyen jól, ez nagyon szép lett. :)

  VálaszTörlés
 2. huuuuh, tisztára olyan, mintha matrica lenne, nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 3. Hű, de klassz ez a minta. =) Én még valamikor nyáron vásároltam azt hiszem az első nyomdám, de lehet még tavasszal... :D Azóta sem vagyok nagyon nagy barátságban. De egyszer már tényleg megbarátkozunk. =)

  VálaszTörlés


 4. Tetszik, szeretem a teljes körmöt beborító mintákat :)

  VálaszTörlés
 5. Jajj dejó hogy te is belekezdtél!
  Nagyon szép lett :)

  VálaszTörlés
 6. ÚÚÚÚ ez brutál jó lett ! :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép lett! :) Az én nyomdázott manikűrjeim nem mindig sikerülnek túl jól. :D
  Van nálam egy manikűrös játék, reményeim szerint majd hagyomány lenne belőle. :) Ha érdekel, jelentkezz, szívesen látunk téged is!
  http://vaniliamamor.blogspot.ro/2013/01/manikurvadasz-jatek-1.html

  VálaszTörlés