2012. november 25., vasárnap

nail club - metal nails

A mai Nail Club témája a metál körmök. Ez az előző rendkívül nehezen megfogható avantgard téma után számomra igazi felüdülés volt, rendkívül sok oldalról lehetett megközelíteni a témát. Én például elsősorban a zenére, a dark, vadabb, metálos körmökre koncentráltam, de nagyon jól meg lehetett ragadni a metal, metallic oldalról is a témát, és a fényes, metál színvilágú körmöket előnyben részesíteni. Lássuk csak, mit is alkottam, kattintsatok a továbbra! :)




Az essence tavalyi Twilight-kiadásának méltán népszerű Gold old Buffy-ját hívtam segítségül a feladathoz, csakhogy extrázzam - meg éppen kifogytam a szép fekete lakkokból. 

Legelőször felfestettem két réteget a Gold old Buffy-ból. Aztán mutató- és gyűrűsujjat szépen kiraktam díszítőkövekkel, a kereszt mintát formázva. Körmönként hét darab kőre volt szükségem. Majd végezetül lefestettem még kettő réteg Gold Old Buffy-val.  Az első pár képen fényesen, az utolsón pedig matt fedőlakkal láthatjátok.
Egyik kézen fekete, a másikon pedig színes díszítőköveket használtam, feketével jobb volt, mert a színesek még a  két réteg lakk után is néhol átlátszódtak, de ha egy nagyon tutin fedő lakkal csináljátok meg ezt a manikűrt, akkor a színes kövek használata sem okozhat gondot. 
Az eredmény szerintem nagyon kis csecse lett, igazán különleges, olyan a minta, mintha a körömből türemkedne ki.. :)



annyira szép arany fénye van..


Végül lemattítva, nekem így sokkal jobban tetszik:



A többiek szipi-szupi munkái: 


10 megjegyzés: