2012. október 14., vasárnap

nail club - music

A mai Nail Club témánk a zene. Gondolom elsőre mindenkinek a hangjegyes körmök ugranak be, bevallom nekem nagyon is tetszenek, viszont próbáltam másfelé kacsintgatni, hogy ne a klasszikus manikűrt alkossam meg. A tovább után megnézhetitek mit alkottam, és a többiek műveire is átkattinthattok.



Körülbelül egy fél óránál nincs többem most sem, ezért nem lett a legtökéletesebb az egész. Nem szeretek szabadkozni, meg magyarázkodni, de látszik a blogon sajnos, hogy áll, a múlt heti NC is kimaradt sajnos, de már csak két hét van ebből a fránya szakdolgozat-gyakorlat kombinációból. Teljesen leszív, pedig rengeteg ötletem lenne. Igen, és még a nyereményjáték sorsolás is hátravan, nem felejtettem el ám!




A fehér alap adott volt, mindenképpen erre szerettem volna pingálni. Aztán be is ugrottak a nagy kedvenceim, az óriási fejhallgatók! Nekem sajnos nincs igazi nagy fejhallgatóm, de nagyon szeretnék egyet. Nem csak zenehallgatáshoz, játékhoz is nagyon jól jön. Abszolút egyszerű megfesteni, csak díszítőecsetre és pontozóra van szükségünk - az én díszítőecsetem nem sima ecset, hanem szimplán díszítőlakk ecsetét használtam.



A többiek cuki zenés manikűrjei:
♥ Flo
♥ Bikira csajszik
♥ Zsanci
♥ Patti
♥ Zsófi
♥ Réka

Vendégünk:
♥ Viki

8 megjegyzés: