2012. június 4., hétfő

maybelline coral rose - a kedvenc korallom


Ma az egyik kedvenc nyári lakkomat mutatom meg nektek, ez pedig nem más, mint a Maybelline Colorama 56-os Coral Rose árnyalata. Nyaralásoknál mindig a táskámba dobtam, és most, hogy már egyre többször van nyárias időjárás, örömmel kentem fel.
Az ára sem vészes, akciótól függően 400-600 Ft között mozog, ezért 7,5 ml lakkot kapunk. Visszafogott szín, arany csillogással, a képeken láthatjátok is. Az egyetlen dolog, amiért több embernek sem tetszik, hogy gyöngyházas. Viszont annyira szép, hogy én ezt megbocsátom neki :)

annyira szép fényben *_*
Két rétegben tökéletesen fed, a képeken fedőlakk nélkül láthatjátok.  Így sem rossz, de egy réteg fedőlakkal lesz az igazi. Én már a fél üvegcsével elkentem, egyaránt szeretem a kezemen és a lábamon is viselni. Mindig aggódó tekintettel rohanok a Maybelline pulthoz, ahol mindig meglesem, hogy lehet-e még kapni. Megnyugtató, hogy igen, még mindig! Tuti újra fogom vásárolni.
További pirospont, hogy a Colorama lakkok nekem soha nem száradnak be, évek múltán sem - volt egy "halottkék" Colorama lakkom, még jópár éve egy újsághoz adták, kicsiként szívesen kenegettem fel azt a szörnyű színt a körmömre.. körülbelül egy éve dobtam ki, ami az üveg alján megmaradt lakk, semmi baja nem volt!




Ti szeretitek a korallos körömlakkokat? Melyik a kedvenc árnyalatotok, melyik márkától? 
És hogy álltok a gyöngyházas kérdéshez?

6 megjegyzés:

  1. Nekem van ilyen lakkom, de nem szeretem, nem fed egyenletesen.. :S

    VálaszTörlés
  2. Kellemes színe van. Mindig nézegetem ezeket a kis Maybelline lakkokat, de valahogy azt érzem, hogy minden színt meg tudok venni más márkából, olcsóbban... ezért nincs is még ilyen márkájú lakkom.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan:) imádom <3 pont ezzel van kifestve a lábujjaimon a köröm:)

    VálaszTörlés
  4. Szemeztem vele a boltban. :D Csak a pénztárcám tartalma nem kívánta kielégíteni a vásárlási szándékaimat. :D

    VálaszTörlés