2012. május 23., szerda

max factor glossfinity 125 marshmallow




Pár héttel ezelőtt érkezett a lakk, a Max Factornál lehetett jelentkezni körömlakk tesztelésre. Nagyon izgultam, vajon milyen színt kapok, de mintha előre tudták volna, hogy a rózsaszín a tökéletes választás. A rózsaszín lakkokkal mindig le lehet venni a lábamról. 
Lássuk is, hogy szuperált!


125-ös marshmallow árnyalat
Szín: Világos - közepes rózsaszín, imádom ezt az árnyalatot. Nem tartalmaz csillámokat. Fedőlakkot mindenképp igényel, hogy sokáig fényes legyen, ne mattuljon be a felülete.

Fedés: Már egy rétegben is tűrhető, viszont egy-két körmömön kicsikét csíkos maradt, így a jól bevált kettő réteget javaslom.

Állag: Kicsit sűrű, és az ecset is nagy szerintem. Túl sok lakkot vesz fel egyszerre, így folyamatosan lehúzgálni kell, meg a körmömet kenegetni, hogy ne folyjon túl a körmömről a lakk.

Ár/Mennyiség:  2100 Ft / 11 ml

Tartósság: "glossy nails for up to 7 days" - ígéri nekünk a felirat a csomagoláson. És tényleg! Alap- és fedőlakkal együtt lerobbanthatatlan. Extra tartós lakk, úgyhogy ezért óriási piros pont jár a MF-nak! 

Összegezve: Kellemes kis rózsaszín - lehet egyáltalán a rózsaszíneket nem szeretni?:) -, szuper tartóssággal, hatalmas mennyiséggel. Az ára húzós egy kicsit, de láttam már rá dm kupon kedvezményt például, így olcsóbban is hozzájuthatunk. Mindenesetre én nagyon örülök neki, egy ilyen árnyalat nálam "alapszín", mindig kell, hogy legyen belőle, és ez a mennyiség ki is fog tartani jó ideig.








A terméket tesztelésre kaptam a Max Factor-tól, ám ez semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, gyönyörű ez a szín!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a lakk! Nekem is van 3 darab ilyen lakkom és olyan könnyű használni.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik a szine <3

    VálaszTörlés
  4. Zsanett, neked milyen színben vannak MaxFactor lakkjaid? Láthattunk már róluk tesztet? Csak azért kérdezem, mert a lakk színválasztéka csak a MaxFactor német nyelvű oldalán van fenn, és sajnos nem a legmaximálisabb színhűséggel...Ez a lakk például világoslilának látszott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is ez a nagy bajom a MF lakkokkal. swatchokat is alig találni, nem egy komplett és hiteles színskálát. :(

      Törlés
    2. Nem tudom ennek mi lehet az oka, ez egy drágább drogériás márka, az igaz, de pl. Loreal termékekről ami hasonló árkategória, sokkal több blogos info van a neten.

      Törlés
  5. Nagyon jó ez a szín, nekem a flushed rose van meg ebből a szériából, és nagyon szeretem! Egyébként nagyon tetszik a blogod, fel is iratkozom! :-) Ha gondolod nézz be egyszer hozzám is!

    VálaszTörlés