2012. március 16., péntek

essence nude glam 02 iced strawberry cream

Nagyon vártam már az essence új szortimentjét, a héten vásároltam is belőle három darab lakkot. Elsőként az általam leginkább várt nude glam családból érkezzen a 02-es, iced strawberry cream árnyalat. 



Eléggé tanácstalan voltam, hogy melyiket válasszam elsőként - szeretnék több árnyalatot is beszerezni a nude glam lakkok közül. Végül győzött a kíváncsiság, és az egyetlen rózsaszínes árnyalat mellett tettem le a voksom.








Szín: Nagyon visszafogott, halvány rózsaszín. Erőteljesen fénylik, nekem a régi gyöngyház rózsaszín lakkok jutnak eszembe róla, kicsiként ilyennel pingálhattam magam.

Fedés: Egy rétegben is szuper, nem látszik át a fehér körömvég, de azért felkentem a második réteget is, hacsak megszokásból is.

Állag: Kissé folyós, de könnyű vele dolgozni.

Ár/Mennyiség:  349,- Ft/5 ml

Tartósság: egyelőre nem tudok nyilatkozni, csupán egy napja van a körmömön. Pár nap  múlva jön ide a kiegészítés :)

Összegezve: Aki egy visszafogott színre vágyik, és nem a barnás nude árnyalatokhoz vonzódik, annak ez tökéletes választás lesz. Elegáns, nem hivalkodó, az ár/érték arány is kitűnő. :)

8 megjegyzés:

  1. oh, akkor ezt nem fogom megvenni, mert a modern romance nevű is hasonló, csak talán az kicsit világosabb... :[

    VálaszTörlés
  2. Ez a szín nem az én színem sajna :/ Jó hogy megmutattad, így nem veszem meg biztos :)
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Jaj én is vagy fél órát gondolkodtam hogy melyiket vegyem:D De hogy kicsit bonyolultabb legyen a dolog, még a Catrice nude lakkokkal is összenéztem:D Végül én a 07eset hoztam haza, és teljesen elégedett vagyok a választásommal, ez is szép, de nekem a nude színről egy halvány mokka ugrik be, ez valahogy nekem is a fiatalság bolondság... :D

    VálaszTörlés
  4. Ez a szín nekem se jön be annyira :/

    VálaszTörlés
  5. hát az érzéseim nekem is vegyesek vele kapcsolatosan, mert egyelőre túl hókának találom magam hozzá, de úgy képzeltem el, hogyha nyáron csokiszínű leszek, milyen jól fog majd mutatni rajtam, akkor nem egyszínű lesz velem, hanem világosabb :)

    VálaszTörlés
  6. Üdvözlünk. Webhely nagyon tetszett. Nem tudom, de tudom érteni magyarul. Mivel a török ​​és a magyar is nagyon hasonló. Az enyém egy blog. Kövess engem.

    Szerelem Törökországból...


    http://antalya-magnificent-city.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  7. Ezt muszáj lesz beszereznem, nekem nagyon tetszik.:)
    Üdv.aloebeautyblog.com

    VálaszTörlés
  8. nekem tetszik,én is egy ilyesmi essence nude lakkon gondolkodom,ezért örülök,hogy rád találtam egy ilyen posttal!:) Akkor úgy érzem bátran beszerezhetek belőle egyet én is!

    VálaszTörlés