2011. szeptember 11., vasárnap

heti haul

Azaz miket vásároltam a héten. :)


Most, hogy elkezdődött az egyetem és visszaköltöztem a koliba, el is indultam egy kicsit vásárolgatni. Igyekszem nem felesleges dolgokat venni, tényleg azokra korlátozódom, amik szükségesek. Sok mindent sikerült első körben beszereznem, a jövő héten még nadrágokat szeretnék vásárolni, aztán kicsit leállok. :)

Kardigánból-pulcsiból ugye sosem elég, sőt, én már kezdtem úgy érezni, hogy ki is fogytam belőlük itthon, de sikerrel jártam, és a h&m gyerekosztályán vásároltam egy szürke pihe-puha kardigánt. Hosszú, olyan combközépig érő, van két kis aranyos zsebe is. Ez egyébként a trendster.hu-s nyereményem első darabja, azóta még semmit nem találtam ott, ami megfogott volna - csak külföldön vásároltam, de a kártya ugye ott nem érvényes).
A fekete kistáska és a cipő a Deichmann-ból jött velem, bár két különböző üzletből. A cipő valami hihetetlenül szép, és a boltban járkáltam benne 10-15 percet, addig kényelmesnek is bizonyult. Remélem be fog válni.


A Max Factor alapozót és a Nyx korrektort Zsófinál nyertem, nagyon meglepődtem, mert épp gólyatáborban olvastam a jó hírt, és hirtelen nem is emlékeztem a nyereményjátékra. A mázlim még ennél is nagyobb lett; az alapozó színe pont megfelel. Még egyszer köszi! :)

Sokan dicsérik az Avonos lábápolós termékeket, és jó árban is vannak, úgy gondoltam egy próbát mindenképpen megér. Régóta szerettem volna egy barackos szájfényt, az Avon Onyx Lustre Peach Sparkle árnyalata pedig épp még akciós is volt a katalógusban.

Fekete és fehér körömlakkot szerettem volna, csak díszítőim voltak, fehérből pedig egész sűrű állagúak a francia manikűrjeimhez. A fekete nagyon könnyen ment, az essence lefosztott akciós pultján már csak fekete lakkok árválkodtak. A fehérért jártam egy pár kört, de a Lovely márkánál találtam egyedül. Kíváncsi leszek rá, még sosem vásároltam ettől a márkától semmit. A Lora körömlakkokra pedig - ahogy az előző bejegyzésben is említettem - egy barátnőm hívta fel a figyelmem, nem hagyhattam ott őket.. :) Tesztek jönnek majd a lakkokról!


8 megjegyzés:

  1. az onyx lustre szájfényt én is megrendeltem, nagyon szeretem, olyan szép :)
    a fekete cipőt már kinéztem magamnak, kénytelen leszek beszerezni, mielőtt elfogy...:D bár dilemmáztam, hogy az vagy a tesója, de arra jutottam, hogy a világosabbat nem használnám ki.
    kicsit hasonló az ízlésünk, azt hiszem :P

    VálaszTörlés
  2. az a cipő valami gyönyörű <3 én holnap megyek őszi cipő kereső túrára :D remélem találok valamit :) Nekem is vannak Avonos lábápolós termékeim, és imádom őket :) azok tényleg jók az avontól :) Szupi dolgokat vettél ! :) Mindet elfogadnám:D

    VálaszTörlés
  3. Ezt a szájfényt én is nagyon szeretem, főleg az illata miatt. Olyan sütis. :) És szépen fent is marad.

    VálaszTörlés
  4. Az a cipő tényleg gyönyörű! ♥ Nagyon tetszik! Na meg a táska.. :)
    Olyan kis kardigánokat én is szeretnék majd venni sok féle színbe, mert jelenleg még csak 1 feketém van.

    VálaszTörlés
  5. Cipőő ♥ Nagyon széép:)Tök jó dolgokat vettél:)

    VálaszTörlés
  6. barbi: én is dilemmáztam először, de a világosból méret sem volt, meg én is a feketére voksoltam, hogy többször fel tudom venni. a szájfény egyébként annyira bejött, hogy szeretnék más színben is :) pusz <3

    Dominika: én még valami színesebb kardigánokat szeretnék még, pl halványrózsaszínt :)

    a cipő köszöni az összes bókot egyébként :)

    VálaszTörlés
  7. Megkérdezhetem hogy mennyi volt a kardigán?Én is hasonlót szeretnék.Köszi

    VálaszTörlés