2018. május 12., szombat

CND Vinylux Pink Bikini


Az enails csapata volt olyan kedves, és kettő lakkal megleptek, amelyeket ráadásul én választhattam ki. Mivel a CND márkáról már csupa-csupa jót olvastam és még sohasem próbáltam, két CND-darab mellett tettem le a voksomat. Egy új márkánál való találkozásnál az alábbi tesztelési taktikámat szoktam bevetni: kezdésként egy világos és egy rózsaszín lakkot tesztelek. 
Most is hasonlóan tettem, így az aktuális bejegyzésben a CND Vinylux Pink Bikini árnyalatról olvashattok egy kis szösszenetet..


A Pink Bikini egy erős rózsaszín darab, enyhe neonos beütéssel - semmi extra, egy kellemes, nem túl kiemelkedő pink árnyalat. Amivel semmi baj sincs, legalábbis én szeretek a készletemben "semmiextra", hétköznapi lakkokat felhalmozni, szívesen és gyakran nyúlok utánuk. Kettő rétegben szépen fed.

Viszont.. a felkenésével sajnos igencsak meg kell szenvednie mindenkinek, aki a széles ecsetek használatához szokott. A CND körömlakkjai alapvetően pici, keskeny ecsettel rendelkeznek, amely számomra eléggé kényelmetlen volt. Rendkívül megnehezítette a szép, egyenletes felvitelt, egyfolytában ügyeskedni kellett, hogy ne maradjon csíkos a végeredmény - amely probléma azért egy erősebb színnél nem igazán szokott előfordulni.



Tartósságát tekintve 7 napot ígér.. én a hét napot nem vártam meg, de ötöt gond nélkül kibírt. Egyáltalán nem pattogott, csak a körömvégek koptak meg. Összességében egy átlagos lakknak ítélném meg, bár számomra ez az ecset-mizéria kissé negatívvá tette az élményt és a Pink Bikiniről alkotott véleményemet. 

Egy későbbi bejegyzésben pedig megnézzük, vajon a világos testvérkéje hogyan szerepelt..



[PR Sample]

Ti próbáltátok már a CND lakkokat? A széles vagy a keskeny ecseteket preferáljátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése