2017. november 4., szombat

Catrice IcoNails 23 Nice Cream


Már korábban találkozhattatok egy csinos pirossal a Catrice Iconails családjából a blogon. Abban a pirosban egy minimálisat csalódtam a tartósságát tekintve. Azóta vásároltam még pár árnyalatot, lássuk, hogy ők mennyire győztek meg.. 


A bejegyzés fókuszában a Nice Cream fantázianevű lakk áll, viszont meg kell említenem, hogy próbáltam kettő pinket is időközben, ám a dokumentálás ott nem volt annyira alapos. 
Állagra az összes Iconails körömlakk egy álom - könnyen kenhető, nem folyik, tényleg kényelmes velük dolgozni. A Nice Cream fedése annyira már nem volt meggyőző, mint a sötétebb társaié, a fotókon láthatjátok, hogy minimálisan átsejlik a körömvég, de engem ez nem zavart különösebben. Egy picit arra is ügyelni kellett, hogy ne legyen csíkos a végeredmény. 
Ami igazán meglepett, az a tartóssága: 7 napig viseltem, és egyáltalán nem pattogott, csak az utolsó 1-2 napon kopott meg a végeken - essence BTGN fedőlakkot használtam egyébként. Az utóbbi pár hónapban visszatértem hozzá, a legrégebbi motoroshoz a fedőlakk-készletemben. A színe nem kifejezetten rózsaszín, tényleg inkább olyan finom, joghurtos, krémes árnyalat. 
Azért, hogy ne legyen unalmas egy hétig a manikűröm, cuki fekete cicákkal dobtam fel. A minták a Moyou London Animal 02-es lemezén találhatóak meg. :)





Próbáltátok már a Catrice Iconails lakkjait? Mit gondoltok róluk?

1 megjegyzés:

  1. szuper ez a minta, nem próbáltam még az Iconals lakkokat, igazából egyik szín sem győzött meg úgy igazán :)

    VálaszTörlés