2017. február 7., kedd

Nail of the day | Dark Flowers


Télen a virágos, nagyon vidám manikűröket próbálom hanyagolni, no meg tartogatni a kellemesebb, tavaszi időszakra. Az sem rossz érv, hogy van jó pár sötét - téli körömlakkom, és azokat mikor máskor használhatnám, ha nem most? 

Ez a helyzet az OPI Viking in a Vinter Vonderland darabjával is, amely egy bizonyos fényviszonyok között már-már feketébe hajló, gyönyörű mélylila árnyalat. Azért, hogy ne legyen teljesen komor az összhatás, a gyűrűsujjamra a Lovely egyik homoklakkját kentem fel, majd kettő-kettő körmömre virágmintát nyomdáztam. 
Ti hogy álltok egyébként a sand körömlakkokkal? Használjátok még őket? Egy időben iszonyú divatosak voltak, aztán szép lassan átvette a helyüket a holo-mánia. Mind a tíz körmömön már én is nagyon ritkán viselem őket, viszont a mai napig gyakran veszem elő őket accent manikűrökhöz. Az ezüst és az arany darabok a kedvenceim, nagyon fel tudják dobni az egyszínű, díszítés nélküli manikűröket is.  A nyomdalemez pedig Born Pretty Store márkájú, a szokásos minőséget hozza: szépen, gond nélkül fel lehet venni a mintát. Régebben előfordultak kritikusabb lemezek is a kínálatukban, de a saját márkás termékeikben én még egyszer sem csalódtam. Ezen a 29-es számú plate-n pedig jól kihasználható, romantikus virágmintákkal találkozhatunk. 



A lemez elérhető az alábbi linken:





BPS 10%-os kedvezménykód:


Nektek hogy tetszik? Használtok még homoklakkokat?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez az OPI lakk!! És a manikűr is. (-: Hát..... Nálam is eléggé háttérbe szorultak a homokhatású lakkok. Pedig pl. a Lovelytől az egész kollekció megvan. Mármint az állandó. Lehet, hogy elő kellene venni, tulajdonképpen nincs bajom velük, inkább talán az, hogy ezeket nem igazán lehet, érdemes díszíteni, ők maguk a dísz. (-:

    VálaszTörlés
  2. Nekem hiányoznak a homoklakkok, a készletemben lévőket már elhasználtam/beszáradtak, de annyi lakkom van, hogy nem vásároltam mostanában újra egyiket sem. A Lovely állandó lakkjai között van egy gyönyörű türkizkék homoklakk, azt mondjuk lehet újraveszem. Nagyon szerettem és egy lakkra sem kaptam még annyi bókot, mint arra.
    Gyönyörű ez a manikűr, szeretem a feketébe hajló színeket.

    VálaszTörlés