2017. január 13., péntek

essence szortimentfrissítés | Új termékek 2017 tavasz/nyár



Egészen erősnek érzem a 2017-es tavaszi/nyári essence szortimentfrissítést. Az új termékek között találkozhatunk többek között vagány, kék és lila rúzsokkal, holografikus lakkokal, szivárványos highlighterrel és teljesen személyre szabható palettával..





♥ SZEMEK ♥









 ♥ ARC ♥ 














♥ AJAK ♥















♥ KÖRÖM ♥


















 ♥ PALETTA ♥









Leginkább a körömlakkos újdonságokat és az ajkakra való termékeket várom: az Out of space stories lakkokat, a Glamaxy fedőlakkot, a Honey care termékeket, az Ultra last ajakceruzákat.


Ti mely termékeket várjátok a legjobban? 

13 megjegyzés:

  1. The entire "Out od space stories" collection. Nail polishes look amazing !
    ps. I recently started my own nail blog: http://nail-crazinesss.blogspot.com
    I invite and encourage you to observe and comment :)

    VálaszTörlés
  2. A színes rúzsokat *-* No meg a lakkok is tetszetősek számomra, de majd élőben dől el úgyis minden :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Időközben rájöttem, hogy minden rúzs színes :'D Szóval az extrémebb, kékes, zöldes árnyalatú rúzsokat :D

      Törlés
    2. Haha, sejtettem, hogy arra gondolsz! :) A kékek olyan szépek, de azt magamon nem tudom elképzelni - viszont egy lilásat lehet, hogy beszerzek. :)

      Törlés
  3. Oh de ügyes vagy, már 2 hete keresem a külföldi oldalakat,ahol valami hírt lehet szerezni az új dolgokról..:) Mert elfelejtettem az oldal nevét, ahol mindig néztem :(

    VálaszTörlés
  4. Wow, nagyon királynak ígérkezik ez a kollekció, a magadnak összerakható paletta ötlete is szuper, meg az a korrektor ecset, az out of space stories lakkok is nagyon szépek, a szemöldökkészlet is bejön (olyan kis cukik <3), meg a körömápoló cuccok is szimpik, kíváncsi vagyok azokra az egy réteges lakkokra is :) szóval nagyon várom már a tavaszt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húú én is, ez most egész jó kis frissítés lesz. Az egy réteges lakkokat el is felejtettem megemlíteni. Tuti kipróbálom őket, ha tényleg egy rétegesek, akkor az nagyon szuper a hétköznapokra (könnyebb lemosni is őket :D).

      Törlés
  5. Tudom, hogy a Catrice és az Essence"ugyanaz" a cég de pont emiatt lehetett volna kicsit másmilyen termékeket is csinálni. A korrektor már van a Catricenél, a tus most fog jönni ugyanez, meg a metálos szemhéj dolog,meg a mattitó szájra... De nembaj:) beszerzek majd pár terméket, ami másabb:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az átfedéseket már sajnos én is észrevettem - de ugyanúgy más cégek sminkmárkáinál is, például gyakoriak a hasonló vagy ugyanolyan termékek a Coty-nál és a L'oreal-nál is (például Astor - Rimmel 2in1 púder+alapozó, vagy L'oreal - Maybelline cushion alapozó, stb.)

      Törlés
  6. Az out of space lakkok nagyon érdekelnek. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem élőben még gyönyörűbbek lesznek! :)

      Törlés
  7. úgy látom mindenki az out of space-re van ráállva :D én még mindig nem látom a DM-ben az új szortit, igaz, csak a 11. kerületieket néztem meg. valahol már kapni? :)

    VálaszTörlés