2016. január 27., szerda

Sally Hansen Miracle Gel | Malibu Peach, Creme de la Creme & Pink Up


A mai bejegyzésben a tél egyik - számomra - legizgalmasabb újdonságát hoztam el Nektek: a Sally Hansen gélhatású lakkjai közül mutatok meg hármat, név szerint a Malibu Peach, Creme de la Creme és a Pink Up kerülnek porondra. 


Ezek a körömlakkok a Miracle Gel fedőlakkal kiegészülve egységes, fényes, szalonhatású kinézetet ígérnek, mely akár 14 napig is kitarthat a körmeinken. A fedőlakkot és teljesítményét egy külön bejegyzésben szeretném bemutatni, így rá még a későbbiek során visszatérünk. A színes darabok mindenképpen fedőlakkért kiáltanak, ugyanis rendkívül hamar száradnak, de inkább félmattra, mint fényesre. Alaplakk használata is javasolt, mert eléggé kiemelik a barázdákat. Az állaguk kellemes, szerintem egyszerű volt felvinni a körmökre, és az ív kialakításánál sem kellett ügyetlenkedni - arra viszont vigyázzatok, hogy nehogy túl sok lakkot vegyen fel az ecset, mert akkor elfolyhat az egész. 

A Malibu Peach egy kellemes tavaszi-nyári barackos árnyalat, ő és a fehéres társa három nagyon vékony vagy kettő vastagabb rétegben fed szépen, ügyelni kell a csíkozódásra. A Creme de la Creme egy kissé frost/gyöngyházas beütésű fehér. Én mostanában rajongok a világos árnyalatokért, így ez a különlegesebb fehér is egyből belopta magát a szívembe, nyomdázva már előre tudom, hogy nagy kedvencem lesz. A Pink Up egy élénk rózsaszín darab. Ő már majdnem tökéletesen fedett egy rétegben, de én a szokásos kettőt vittem fel, itt nem kell félnünk a csíkozódástól. Ezt a lakkot a pici csillámok teszik egyedivé, a pink-fanatikus énem pedig ezt választja meg a legszebbnek a három közül - de mindegyik jól kihasználható, csajos árnyalat. 

♥ MALIBU PEACH ♥





♥ CREME DE LA CREME 





♥ PINK UP ♥ 



[PR Sample]

Nektek hogy tetszenek? Próbáltátok már a Miracle Gel lakkokat?

2 megjegyzés:

  1. Szépek, főleg a fehér tetszik nekem is, de van hasonló színem más márkától. Nagyon nem akarnék 14 napig ugyanolyan manival mászkálni, de az jó, ha tartós!

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik tetszik, de a barack színű nálam a tuti befutó! :)

    VálaszTörlés