2015. november 13., péntek

Nail of the Day | Purple Dots


Egy ideje a pöttyös köröm volt a mindenem, de nem akárhogy: nyomdázott pöttyös körmöket szerettem volna készíteni. Így még nyár elején beszereztem a Moyou Holy Shapes 09-es lemezét. Sokáig gondolkodtam, hogy milyen legyen az első mani, amit kipróbálok vele, nem szerettem volna a klasszikus fekete-fehér párosítást a legelején felhasználni. Az inspiráció egy unalmas délutánon jött szembe velem egy nagyon tehetséges lány, Emma Instagram profilján: ez a manikűr adott ihletet.
Azt hiszem, a manikűr elkészítése különösebb magyarázatot nem érdemel: elővettem egy ősrégi, pasztell színű Astor lakkot, az OPI Alpine Snow darabját, a nyomdázást pedig a Moyra Metal Effect rózsaszínjével készítettem. A Metal Effect családdal sokszor ügyeskednem kell, mert előfordul, hogy darabosan veszi fel a párna miattuk a mintát - sajnos nekem még mindig jobban kézre állnak a kifejezetten nyomdázáshoz gyártott lakkok. 





Szeretitek a pöttyös manikűröket? Nem tartjátok gyerekesnek?

13 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos! Imádom a pöttyös manikat, csak szabad kézzel nem mindig sikerül..:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szabad kézzel nekem sem lesz mindig tökéletes, de szerintem annak is megvan a bája! :) Itt is volt, hogy a Moyra lakk miatt egy kicsit darabosodott a minta, de rásegítettem szabad kézzel, és úgy már szép lett.

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszik! :) Én szeretem a pöttyös körmöket, olyan aranyos! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Szerintem is, és annyira egyszerű, mégis látványos :)

      Törlés
  3. Nekem is van pöttyös minta a nyomdalemezemen, de még nem próbáltam, csak otthon, Jól néz ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik lemez van meg neked? :) Olyan sokáig keresgéltem pöttyös lemezeket, végül ezt választottam, de nem tudom, hogy a legjobb döntést hoztam-e.

      Törlés
  4. Ahh, nagyon jó ez a Moyra lakk a fehér alapon *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, szerintem is. :) Csak eléggé nehéz fotózni ezeket a Metal effect lakkokat.

      Törlés
  5. Imádom! :) A kedvenc színem a lila. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Régen nagyon szerettem a lilát, aztán volt egy időszakom, amikor egyáltalán nem, és most újra elkezdtem visszatérni hozzá, mostanság sok lila manim volt. :)

      Törlés