2015. november 7., szombat

Ebay Chronicles #2 | Cukiságok kreatívkodáshoz


A mai bejegyzésben filléres apróságokat mutatok meg Nektek, amelyeket az Ebay-en szerezhettek be. Vigyázzatok, mert cukiság-túladagolás következik! 
Képkeret-matricák 

Valójában ezek a cuki matricák mini Instax polaroidokhoz valóak és bár Instax-om nincs, de engem ez nem tartott vissza attól, hogy rögtön három csomaggal is rendeljek belőle. Lekicsinyítettem és kinyomtattam pár képemet, azután pedig kezdődhetett a vagdosás. Méretre vágtam a képeket, készítettem nekik karton hátlapot is, hogy merevebbek legyenek, végül pedig ráragasztottam az egyik cuki matricát. Felfűzve, parafatáblára tűzve vagy pedig pénztárcába is ideális a pici mérete miatt. Ajándékkísérőnek is kiváló, apróság, de mégis személyes. 

Megrendelhetitek: ITT és ITT


Happy Pills

Ezekkel a kis boldogság kapszulákkal feldobhatjátok a barátaitok napját. Rejts el egyet vagy többet a táskájukba - tuti örülni fognak neki! :) Egy csomagban ötven darab található, de az Ebay-en találhattok kisebb vagy nagyobb kiszerelésű csomagokat, vagy más arcocskával rendelkezőeket is. Ha kinyitjuk a kapszulát, akkor mindegyik alapból tartalmaz egy üres, feltekerhető kis cetlit és egy fémkarikát. Így nincs is más dolgunk a csomag megérkezése után, mint szívhez szóló üzenetekkel teleírni őket.

Megrendelhetitek ITT és ITT (átlátszó verzió)


Washi Tape

Washi tape, azaz dekorcellux. Azt meg kell említenem az elején, hogy nem a klasszikus, vastagabb celluxokról van szó, hanem ezek kissé áttetszőbb darabok. Jó sok van belőlük, igazából nevetséges összegekért licitáltam rá, és meg is nyertem három aukciót. Ötösével küldték, random mintákkal. Szerencsére mindegyik különböző lett, és igazából nem is bántam, hogy milyen. Ajándékok csomagolásához jópofa lehet, esetleg a falat divatos még ilyen celluxszal dekorálni. Én még csak egyszer-kétszer használtam, csomagoláshoz, de most mondjátok, hát nem megérte? Az tuti, hogy egy életre elegendő mennyiség gyűlt fel belőle. Ebay-en a fentebbi kulcsszóval rákeresve találhattok drágább, minőségibb darabokat is, szintén egy kis felárért cserébe a mintát is kiválaszthatjátok.

Megrendelhetitek ITT 


Ti mit rendeltetek legutóbb Ebay-ről?

6 megjegyzés:

  1. Ilyen kapszulákat én is tervezek venni már egy ideje, aranyos ajándék ötletnek tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is. :) Hogy tervezed, mindegyiket megírod és úgy ajándékozod oda, vagy egy személynek csak párat szánsz?

      Törlés
  2. Ezek a kapszulák nagyon jó ötletnek tűnnek! :D
    A képkeret matricákat pedig simán lehet másra is használni, ha jól láttam. Én pl. háttérnek használnám kisebb termékekhez, vagy naptárba beragasztani dísznek is simán jó washi tape helyett. Utóbbiakkal az a bajom hogy olyan kis gyenge átlátszónak tűnik így a képeken, emiatt nem rendeltem még belőlük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Washi tape-ből vannak fent jobb minőségűek is, amelyek nem átlátszóak. :) Bár én a múltkor a KIK-ben vettem egy hármas csomagot, szintén nem átlátszó verziót, azt hiszem, tényleg egy életre el vagyok látva ilyesmivel. Most a Lidl-ben is nagyon cuki karácsonyi verziók vannak.
      A képkeret matricákat tényleg jól lehet hasznosítani, főleg, hogy csak a keret részét használod fel, a belseje pedig megmarad. :)

      Törlés
  3. mennyire cukik a kapszulák *-*

    VálaszTörlés