2015. augusztus 9., vasárnap

China Glaze Point me to the Party


Amikor megláttam a China Glaze Electric Nights kollekcióját, ez a lakk azonnal megdobogtatta a szívemet. Tudtam, hogy nem élhetek nélküle, így mint az őrült kattintgattam a Nailland webshopjában, és sikeresen meg is rendeltem.
Egyértelműen fehér alapon mutat a legjobban, így egyformán domináns mindegyik kis neon glitterecske. A felvitellel sem volt gondom, a képeken egy rétegben láthatjátok, az ecset kellő mennyiségű glittert vesz fel. Maximum kettő körmömön igazgattam meg a csillámokat egy picikét. Azért, hogy ne legyen annyira "unalmas", még a Dance Legend Wow Prism Hysteria darabját is feldobtam a gyűrűsujjaimra.  Száradás közben már éreztem, hogy kicsit kilóg a DL a sorból, viszont a strandon nézegetve újra megtetszett. Mit gondoltok? 




Jelenleg nem elérhető a Nailland oldalán, viszont reménykedjünk, hogy minél hamarabb újra kapható lesz. :) Következőnek talán fekete alapon kellene kipróbálnom, úgy is egész izgalmas lehet. 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki ez a topper, de amennyire tetszik, annyira nem használnám ki :D Nekem nem igazán illik bele a DL, sőt, egészen "megtöri" a manikűr vidámságát, de ez szubjektív vélemény :D A többi ujjad viszont szuper :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így éreztem.. :) de a felkenés pillanatában valahogy kevésnek éreztem a neon glittereket - ne kérdezd, hogy miért :D-, és még holot is szerettem volna. :D Kár, pedig olyan kis vidám - bár elfogyni nekem sem holnap fog. A lemosásuk miatt nem nyúlok naponta csillámos lakkokhoz..

      Törlés
  2. Elég érdekesen mutat mellette a Hysteria, de nem mondanám rossznak. Csak nem szokványos.
    Amúgy én is élek-halok ezért a fedőért, de nem vettem meg, mert tuti nem használnám...így is sok lakk árválkodik a polcon :'D
    Viszont határozottan jól mutat rajtad :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon cuki ez a fedőlakk, megnézném más színekkel is. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is megvan ez a lakk, nagyon szeretem! <3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon vidám, tényleg fehéren a legszebb! De azért kipróbálnám más színen is :)

    VálaszTörlés