2015. május 22., péntek

Moyra Gel Look | Tatienne, Rosine, Rosalie, Solange


A Moyra Aqua Jeans és Peach kollekciók után a lányokkal viccesen találgattuk, hogy vajon a következő kollekció középpontjába is egy szín kerül-e, mire megjegyeztem, hogy ha igen, akkor én a rózsaszínt szeretném. Ez a kívánságom teljesült, ugyanis a Moyra nyolc új, rózsaszínes árnyalattal rukkolt elő a Gel Look családjukon belül. A másik meglepi az volt, amikor csomagom érkezett, nem tudtam róla, úgyhogy fogalmam sem volt, hogy mit kaphattam. Így izgatottan vetettem rá magam a négy üvegcsére, amelyeket a mai bejegyzésben Ti is megcsodálhattok. 
Azt hiszem, a csomagolást nagyon nem kell már bemutatnom, a szokásos ecset, üvegcse, formula fogad minket. A lakkok felvitele a más Gel Look lakkokra is jellemző: az állaguk kicsit sűrűbb, az ecset hajlamos sok anyagot felvenni. Nem tartozik a top kedvenceim közé ez az állag, mert nehéz a körömágynál szépen felvinni, kicsit bűvészkedni kell vele - viszont pont emiatt a sűrűség miatt a halvány színek is gyönyörűen fednek kettő rétegben. A lenti négy darabnál sem volt ez másképp - mindegyiket kettő rétegben, fedőlakk nélkül láthatjátok. Készítettem vakus képeket és természetes fényben készülteket is. Ami egy picit zavaró, hogy a nyolc árnyalatból háromnak nagyon hasonló neve van, engem mindig összezavar egy kicsikét (Rosalie, Rosine, Rosette).
Rózsaszínfüggőként természetesen alig várom, hogy a boltok polcaira kerüljön az új kollekció, és rávethessem magam a többi árnyalatra is.


Moyra Gel Look No. 952 Solange
Nekem ő az, amelyik a legkevésbé tetszik - van amikor meg ránézek és nagyon kellemesnek találom. Kicsit olyan piszkos lilás inkább, mint rózsaszín. 




Moyra Gel Look No. 954 Tatienne
Ha egy visszafogott, hétköznapi, nude árnyalatra vágytok, akkor Tatienne a megfelelő árnyalat! Nyomdával is gyönyörű lehet.. :) 




Moyra Gel Look No. 956 Rosalie
Rosalie egy igazi cuki babarózsaszín árnyalat. Az én szívemet azonnal elrabolta, nagyon-nagyon tetszik. 




Moyra Gel Look No. 959 Rosine
A kollekció nem csupán halványabb darabokból tevődik össze, helyet kaptak az igazi erős, pinkes árnyalatok is. A mai utolsó darab pont ilyen, egy vérbeli erős, feltűnő rózsaszín. Az én kollekciómban mindig helye van pár ilyennek, főleg azért, mert az élénk rózsaszín körömlakkok a kedvenceim a lábamon. Ha választanom kellene a négy lakk közül, talán a Rosine és a Rosalie tetszik a legjobban. 




A bejegyzés végére készítettem két kis kollázst is, hogy egymás mellett is láthassátok a lakkokat felkenve.




Hogy tetszenek az új árnyalatok?

7 megjegyzés:

  1. basszus!!!
    a Tatienne 100% hogy jön haza, tetszik még a 952 és 956 is, erre Mannánál megláttam még a Fabienne-t is... :|

    VálaszTörlés
  2. Nekem főleg a piszkos színű tetszik :) Sajnos még nincs nálunk, de tényleg nagyon hiányoztak ezek a színek!!

    VálaszTörlés
  3. Avvvwww annyira jó, hogy mindenki más kombóban kapta a lakkokat! Én teljesen szerelmes vagyok az enyémekbe, de fáj a fogam még két másik árnyalatra is. Köszönöm a swatch-okat! Ha kíváncsi vagy a többiekre, nézz be hozzám vasárnap, adidgra igyekszem szállítani a képeket! ;)

    VálaszTörlés
  4. Ezek közül az összes tetszik, de leginkább az első és az utolsó. :)

    VálaszTörlés
  5. Jajj de szépek!! Ezzel nekem is kedvet csináltál pár szín beszerzéséhez :) Vajon a Búza téri aluljáróban a fodrászkellékes boltban kaphatóak ezek a színek?

    VálaszTörlés
  6. Nagyon kis csinik. Az a szerencse, hogy mindhez van már hasonlóm. :D

    VálaszTörlés