2015. május 25., hétfő

Avon Ocean Blue


Az Avon egyik nyári új színe, az Ocean Blue szerepelt már az előző, mentákat összehasonlító bejegyzésemben - itt -, de annyira bevált, hogy úgy gondoltam, megérdemel egy külön posztot.

A nailwear pro + egyébként is kedves vonalam, a mindmáig a kedvenceim közé tartozik például a Coral Reef vagy a Lemon Sugar árnyalatuk. A színéről nekem nem az óceán jut eszembe, inkább egy néha világoskékbe hajló, fényviszonyoktól függően néha piszkosabb árnyalatú menta. A felkenése nagyon egyszerű volt, pont tökéletes az állaga, szépen lehet felvinni a körömágynál és a széleken is, nem folyik el. Kettő rétegben láthatjátok, jól fedett. A tartósságát is szépen hozta, a régi darabokhoz hasonlóan, öt napig viseltem különösebb gond nélkül. 
Az űrtartalma nekem fel sem tűnt, de másoknál olvastam, hogy trükkösen összement, míg a régi üvegcsék 12 ml-t, az új már csak 10 ml-t tartalmaz. Azért még így is szép mennyiség áll rendelkezésre, én nem félek, hogy túl hamar elfogyna.. :) Ha egy szép mentát szeretnétek, nyugodt szívvel tudom ajánlani Nektek.


Ár: a jelenlegi katalógusban 899 Ft




Nektek hogy tetszik? Szeretitek az Avon lakkokat?

9 megjegyzés:

  1. Love this colour! I have to buy it! I think Avon is polish brand ;)

    And... I have a problem with stamping project again. I added a post today (next week starts tommorow) and it again says that trail expired :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes because of the in-linkz settings i can only add a few days long period to add you links. but now i am going to try add yours, ok? :)

      yeah, i really like Avon polishes. i have my favourite coral and yellow shades from Avon.

      Törlés
    2. Thanks a lot! So I have to do my nails Quicker! :)

      Törlés
  2. Nagyon szép, sok bloggernél láttam, ami nem is csoda, mert tényleg jól eltalált árnyalat.
    Ritkán rendelek Avont, talán mert a Moyra feleannyiba kerül és csak bemegyek és megveszem, az Avont meg mindig várni kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az Avonnál mindig ott van a várakozás "izgalma" vagy éppen frusztráltsága. :) De azért el szoktam csábulni egy-egy dologra, a lakkok mellett a hajvégápolójuk is nagyon jó. Igazad van, a Moyrát egyébként nehéz legyőzni, ár-érték arányban egyértelműen ő az egyik legjobb a hazai piacon.

      Törlés
  3. Jajj de gyönyörű színe van :)

    VálaszTörlés