2015. április 5., vasárnap

Haul | Márciusi apróságok


A húsvéti sonka mellé egy könnyed bejegyzéssel készültem Nektek - megmutatom, hogy milyen apróságokra tettem szert március hónapban. Nagyon régen volt szerzeményes bejegyzés, bár az is igaz, hogy mostanában nem vásároltam úgy igazán, a Glamour-napokra tartogatom a kisebb költekezést.


Picture Polish - Tiffany
Golden Rose Holiday 65
Golden Rose Rich Color 44
Golden Rose Holiday 63

Egy kisebb Nailland-rendeléssel is megleptem magamat - régóta vágyakoztam a Tiffany után, és még volt egy elérhető példány belőle, így nem is húztam az időt. A Holiday lakkok akciósak voltak, így két rózsaszín darabot is beválogattam a Tiffany mellé, a Rich Color darabnak meg szintén nagyon tetszett az erősebb menta színe. 


Make Up Gallery Time to Shine Purple Sheen
Morgan Taylor Let the Eat Cake

A Purple Sheen-t egy nagyon kedves barátomtól kaptam mintegy angliai szuvenírként, hihetetlenül örültem neki, nagyon cuki. ^^ Ráadásul le van fóliázva a lakk, ez itthon sem lenne rossz dolog, nem bánnám, ha bevezetnék. A Morgan Taylor gyönyörű csillámcsodáját pedig még ősszel nyertem a márka Facebook-oldalán, de csak mostanra került hozzám. Élőben is nagyon szép, alig várom, hogy kipróbáljam!


Ezek a cuki körömreszelők és szemöldökcsipeszek a C&A-ban voltak megtalálhatóak az akciós állványon. Egyszerűen nem tudtam nekik ellenállni, teljesen legyőzött az aranyos dizájn, így elhoztam magammal. Az áruk is igen kedvező volt: 290 forintba került a három reszelő együtt, valamint a kettő szemöldökcsipesz. 


Rimmel Lasting Finish púderalapozó 001 Light Porcelain

A Rimmel kettő az egyben újdonsága tesztelésre érkezett hozzám a legvilágosabb árnyalatban. Nagyon kíváncsi vagyok, elvileg szárazon púderként, nedvesen pedig alapozóként használható. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, érdemes lesz a következő héten visszanézni, különösen a hófehérkéknek. :)

Essence The Gel Nail Polish 24 Indian Summer




Az essence lakkokról már bejegyzés is készült, a nevükre kattintva érhetitek el őket. Mindkettőt nagyon megkedveltem, tartósak és extra fényesek, persze a tavasz miatt az Indian Summer jelenleg az igazán kedvenc. 


Catrice Ultimate Shine Gel Colour 060 Don't Pink and Drive

A kifutó Catrice termékek közül szereztem be kettő rúzst - a másik rúzs egy tűzpiros, viszont a képekről lemaradt, ugyanis a másik lakhelyemen felejtettem. Kedvelem a márka ajakra való termékeit, minőségiek és korrekt az áruk is, akciósan meg főleg megéri megvásárolni őket. Abszolút impulzusvásárlás eredményei, de nem bántam meg őket. Ez a rózsaszín krémes, kellemes, mindennapi viselet. 


Pingus körömmatrica 
Szilikonos teatojás

A két utolsó termék az Ebay-ről érkezett hozzám. A szilikonos teatojás nagyon vidám, és hatalmas méretű! A képeken elég kicsinek tűnt, féltem is, hogy hogyan fog a kellő mennyiségű tea beleférni, de így nem lesz gond vele. A pingus water decal matricát magyaráznom sem kell.. imádom a pingvineket és magát a mesét is, így nem hagyhattam ki. Az egyetlen problémám vele, hogy sajnálom elhasználni annyira cuki, így nem tudom, mikorra várható manikűr vele..


Ti vásároltatok valamit mostanában? Ha igen, mit? 

10 megjegyzés:

  1. Ilyen epres teatojásunk nekünk is van, nagyon szeretjük :) Gyógyteákat csak ebben áztatunk, hogy ne veszítse el az értékes hatóanyagait.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is a gyógyteák miatt rendeltem :) eddig csak fém volt itthon, a zöld teákhoz jó, de tudtam, hogy szükség lenne egy műanyagra vagy szilikonra, csak sokáig eszembe sem jutott az ebay ilyen téren, nem is értem, hogy miért. :)

      Törlés
  2. A két menta lakk és a két rózsaszin GR lakk is meseszép. A reszelők és a matrica pedig tényleg nagyon-nagyon aranyos. *________*

    VálaszTörlés
  3. De cukik azok a körömreszelők. :) Az Indian Summer-t pedig meg kell vennem és az miattad lesz, mert nálad tetszett meg. :P

    VálaszTörlés
  4. pingvineeeek. *-* alig várom a velük készült manidat. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem legjobban a körömreszelők és szemöldökcsipeszek tetszenek *-* ennyiért pedig tényleg kár lett volna otthagyni őket :)

    VálaszTörlés
  6. Azok a körömreszelők és szemöldökcsipeszek annyira aranyosak,hogy biztosan hazajöttek volna velem is szóval megértelek! :) Az essence lakokkal lehet teszek egy próbát,mert a színek tetszenének. :)

    VálaszTörlés
  7. Az első képnél lefagytam! :D Ahh azok a lakkok jöhetnének egytől-egyig!

    VálaszTörlés
  8. Hát azok a körömreszelők és a csipeszek irtó édesek :D Kíváncsi leszek a Rimmelre... :D

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  9. Nagyon cukik azok a reszelők. :3

    VálaszTörlés