2015. március 30., hétfő

Nail of the Day | Spring is here!


A mai bejegyzésben megmutatom, hogy mit dobtam össze a nagy szakdolgozati hajrában. Jól esett pár percig kikapcsolódni, és a körmeimmel szöszmötölni. 

Igazából semmi eget rengető dolog nem lett, sokáig ültem a nyomdalemezek felett, hogy milyen mintát használjak, és egyikhez sem volt kedvem. Aztán eldöntöttem, hogy mindenképp a Moyou Tourist 21-es lemezéről választok valami szépet, így nyúltam ehhez a virágos, féloldalas mintához. Nagyon cuki, nagyjából méret is volt, és direkt ellentétesen tettem fel a körmeimre. Alapnak az OPI Elephantastic Pink árnyalatát használtam. 
A körmeim mivel teljesen tönkrementek az eddig használt alaplakkomtól, folyamatosan törnek, így eléggé vegyesek a körömformáim - a mutatóujjam már háromszor is tört, egymás utáni napokon, úgyhogy már szegényke eléggé formátlan. Rövidebbre sem tudom vágni, mert nem szeretem a tövig levágott körmöket, most is elég picikék. A másik bosszúságom továbbra is a Seche Vite fedőlakk, hiába próbálok megbarátkozni vele, a manikűrjeim 90%-át elrontja azzal, hogy visszahúzza a színes lakkot a körömvégről. Itt is látszik, eléggé bosszantó. Ráadásul nem sok hiányzik belőle, és már most eléggé sűrű, nehéz szépen felvinni. 
Azért, hogy ne csak bosszankodjak, a mintáról viszont áradoznom kell, nem is értem, miért nem próbáltam eddig, sokan megdicsérték az elmúlt napokban, jól esett, hogy másoknak is tetszik. :)






10 megjegyzés:

  1. Hogy ez milyen gyönyörű!!!! Odáig vagyok! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen Lolli, nagyon kedves vagy! :)

      Törlés
  2. Ez az OPI nagyon szép árnyalat és manikűr is nagyon elegáns lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Ez az árnyalat nagyon hasonlít a Feelin Hot-Hot-Hot nevűre, ami szintén megvan nekem, de egy lány annyira jó áron kínálta, hogy nem tudtam otthagyni. Na meg rózsaszínből még mindig nem elég. :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. köszi szépen Manna :) szerintem is csodás, nem is értem, miért nem vettem észre eddig. :*

      Törlés
  4. Szép a mani. Lehet, a SV nem kompatibilis minden lakkal, vagy többet kell várni, mielőtt felkened. Nekem a Golden Rose Gel look fedője nem keni a mintát, én azt használom minden nyomdázáshoz, már a 2. üveggel. Nekem az Essence 7/24 alapja tette tönkre a körmömet, azóta is próbálom helyrehozni, előtte nem is használtam alaplakkot és sosem néztek így ki.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, az apró bosszúságot okozó dolgok ellenére is :)
    A SV-et én is ezért váltottam le végül, mert mindig összerántotta a manikűrjeimet, minden irányból. Nem mondom, hogy a China Glaze tökéletes, de már jó párszor újravettem és annyi problémám nincs is vele, mint a Seche Vite-tel. Persze kinek mi válik be :)
    A lemez pedig valami csodálatos, tipikus KELL kategória :D

    VálaszTörlés