2015. március 26., csütörtök

Nail of the Day | Colourfest


Ma egy nagyon egyszerűen elkészíthető manival készültem - sajnos a szakdolgozati véghajrában ennyire futja, de olyan jól esett pár percre kikapcsolni és dekorálgatni a körmeimet. Inspirációul a Rimmel és Rita Ora együttműködésének legújabb gyümölcse, a Colourfest kollekció szolgált. 

Mivel a tavalyi szortimenttel nagyon meg voltam elégedve - itt és itt-, kíváncsian vártam, hogy az idén mivel rukkol a márka elő. A fesztiválok és a hippis stílus ihlette a kollekciót, mind az árnyalatok, mind a nevek tekintetében. A kedvenc fantázianeveim a Peachella és a Glastonberry, annyira cukik már. :)
A manikűrömhöz pedig az alapot a körömlakkok kupakjának a mintája ihlette: kis cuki virágok. A virágok közepe megegyezik a lakkok színével, így én is összehangoltam a virágocskáim közepét és az alapomat. Mivel a pontozóm nem volt kéznél, egyszerűen egy fogpiszkálóval készítettem el a mintát, először öt-öt fehér pöttyöcskével kialakítottam a szirmokat, utána pedig a rózsaszínnel mindegyiknek tettem egy pontot a közepébe is.




A lakkok mellett új szájfények is érkeznek feltűnő árnyalatokban, ami azért jó, mert egy fesztiválon a negyven fokban nem sok kedve van sminkelni az ember lányának, viszont feltűnő ajkakkal és egy napszemüveggel gyors "sminket" készíthetünk.. :)  A körömlakkok közül leginkább a pink Neon Fest és a kettő mentás-zöldes árnyalat érdekel leginkább. A szájfények ára 1399 Ft, míg a körömlakkoké 799 Ft lesz. 

300 Glaston-Berry, 880 Port-a-Loo-Blue, 498 Rain Rain Go Away
878 Roll in the Grass, 322 Neon Fest, 400 Tangerine-Tent
408 Peachella



10 megjegyzés:

  1. Nagyon csinos lett. Én hullámcsattal szoktam pöttyözni, de a fogpiszkáló tényleg jobb, nem kell törölgetni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen! :) Az sem rossz megoldás. Esetleg még a gombostű lehet jó, az kb ugyanolyan, mint pontozóval dolgozni.

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, tetszik a virágos díszítésed! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Mea :) a koliban sajnos semmi több nem állt rendelkezésre egy fogpiszkálónál. :d

      Törlés