2015. március 19., csütörtök

Essence The Gel Nail Polish 16 Fame Fatal


Az essence colour&go lakkok megújulnak, és a helyüket a "the gel" elnevezésű család veszi át. A félreértések elkerülése végett meg kell említenem, hogy ezek nem gél, hanem sima, közönséges körömlakkok. Az elnevezés csupán a lakkok géles állagára és fényére utal. 
Új alap- és fedőlakk is megjelenik kifejezetten ehhez a kollekcióhoz tervezve, amellyel állítólag még tartósabbá tehetjük a manikűrt. Még nem jelentek meg ezek a lakkocskák, viszont a Cosmopolitan áprilisi számához csomagoltak nekünk egy-egy darabot. Eleinte hősiesen ellenálltam, végül a kíváncsiságom győzött, és megvettem a Cosmo+Elle duót; a piros "16 Fame Fatal" árnyalatot választottam hozzá.  



A csomagolás, kiszerelés és az ecset maradt a régi - az ár is, 549 forintba kerülnek továbbra is a drágák. A felvitel egyszerű volt, a lakk állaga zselés, nagyon szépen terült, sehol nem kellett belejavítgatnom utólag. Kettő réteggel teljes fedés érhető el, a vakus képeken ha jobban megfigyelitek, picit átlátszik a körömvég, de ez élőben nem észrevehető. Száradás után tényleg extra fényes lett a körmöm, és a körömlakk felülete is érdekes marad. Nem tudom elmagyarázni, de nem olyan, mint egy átlagos lakk felvitele után, amikor olyan sima és selymes, hanem kicsit "nyikorgós". Jelenleg második napja van a körmeimen, az egyik mutatóujjam sarkán pattant meg egy nagyon-nagyon picikét, úgyhogy elég jól bírja. Még próbálok körülbelül kettő napot kihúzni vele, de úgy látom, hogy eléggé jól fog szerepelni, tényleg fejlődött a lakkcsalád a tartósság terén. Amit viszont furcsának találtam és aki erre odafigyel: eddig az essence lakkok "5Free" formulájúak voltak, viszont erre a lakkra ráragasztott tájékoztató szerint ez a darab már kámfort tartalmaz, így nem mondható 5F-nek. 


természetes fényben

Essence The Gel Nail Polish 16 Fame Fatal


Essence The Gel Nail Polish 16 Fame Fatal


+ UPDATE: Ígértem képeket a lakk tartósságáról. A negyedik nap estéjén mostam le a lakkot, és véleményem szerint elég jól teljesített, egyedül a bal mutató- és a jobb középső ujjamon kopott meg a lakk. Egyáltalán nem vált fel darabokban már egy nap után, mint a colour&go elődök, így  piros pont neki! :) 



Ti kipróbáltátok? Várjátok már az új essence lakkokat?

8 megjegyzés:

  1. Wow! Nagyon jól néz ki a körmeiden! Már alig várom hogy a sajátomat kipróbáljam :)

    VálaszTörlés
  2. Én is beneveztem most a magazinnal együtt erre a piroskára, kíváncsian várom, az én körmeimen mennyi ideig "bírja" magát :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsi leszek, hogy nálad hogyan teljesít. :) Itt négy napig jól bírta a kiképzést!

      Törlés
  3. Szép fényes! Nekem a rózsaszín két napig bírta, szerintem átlagos a tartóssága. Nem rossz márka, az ecsete is tetszik meg az állag is bejött, 8 ml meg pont elég, biztos el fog fogyni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon fényes. Most felkentem egy barackosat szintén ebből a vonalból, ő már kevésbé fényes, viszont iszonyú szép színe van. Nekem négy napig egész jól bírta, így piros pontot adok neki, a colour&go-k eléggé pattogtak a körmeimről.

      Törlés
  4. Nekem a pink van meg, még nem próbáltam, de pozitívan állok hozzá, miután jókat olvastam arról is és erről, a piros testvéréről is :)

    VálaszTörlés