2015. február 17., kedd

Nail Stamping Challenge | #6 Sands & Glitters


Sajnos vészesen közeledünk a kihívás végéhez..a mai, utolsó előtti fordulóban pedig a csillámok és a homoklakkok kapják a főszerepet.

Azt tudtam, hogy én képtelen lennék giccsmentesen kombinálni a kettő finisht, így muszáj volt választanom; végül a homoklakkra esett a döntés. Tudtam, hogy nyomdázni is fogok rá, párszor már próbáltam, és nagyon tetszett a végeredmény. 
Ha a szín szabadon választható, természetesen mi mást választanék, mint az örök kedvencemet, a rózsaszínt.Így a homoklakk nem a durvább, hanem a finomabb vonalat képviselő Moyra Sugar Sand Wishing Well lett, a gyűrűsujjam pedig az essence Show Your feet 28 pink candy árnyalatot kapta.

A nyomdalemez pedig a Moyou Cookbook 08-as darabja, és egy álom! Jelenleg ő a kedvenc lemezkém, akárhányszor csak ránézek, félek, hogy cukiságtúladagolást kapok. Tea és sütikék mindenhol, amit egyébként is imádok. Nehéz volt mintát választanom, de végül tea partit rendeztem, és pöttyös háttér előtt táncolnak a kis teáskancsók a képen. 


Végezetül megosztok veletek egy bosszantó - mostanra már viccessé váló - minisztorit is. A manikűrt éjfél körül festettem és rögtön utána megszerkesztettem a képeket, viszont csak a szerkesztésnél tűnt fel a képeken, hogy az ujjaimnak a végei milyen fehérek. Nagyon ideges lettem, de már nem volt lelkierőm újra elkészíteni a manit. Már leírtam a körömlakklemosókról készített bejegyzésemben is, de itt is újra leírom: gyűlölöm az Aveo lemosóját használni! Ha használom, sajnos ez lesz az eredménye, fura fehér réteg marad az ujjamon, ami körülbelül eltávolíthatatlan, ráadásul iszonyúan kiszárítja a kezemet. Hallgathattam volna a dologról és reménykedem, hátha nem veszitek észre, de így legalább láthatjátok a bosszúságot, amit ez a lemosó okoz.



12 megjegyzés:

  1. Nem vettem volna észre, ha nem írod :) Azt hittem, a fény esik rá úgy, hogy fehérnek látszik icipicit az ujjad. Az Aveo nekem nagyon tönkretette a körmeimet, a végén nyomdalemez mosására használtam el, a körmeim közelébe sem engedtem. Szép mani, ki ne szeretné a teát? :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jópofák a minták, cuki lett a manikűr :D

    VálaszTörlés
  3. De jó! Nagyon cuki ez a minta. :)

    VálaszTörlés
  4. Soha nem jutott volna eszembe sandre nyomdázni, de elég jól néz ki.. :D

    VálaszTörlés
  5. Such lovely nails, can I get a cup of tea, please? :D

    VálaszTörlés
  6. Mennyire aranyos lett! Jópofák ezek a minták :D

    VálaszTörlés
  7. The moment I saw this, I started to sing Tea Party by Kerli ;) Nails look great and remind me about Kerli's video. You should see it ;)

    VálaszTörlés
  8. So funny & optimistic mani :))

    VálaszTörlés