2015. február 16., hétfő

Moyra 03 | Tökéletes fehér lakk nyomában


Sokáig a Lovely fehér körömlakkját használtam, kettő üveggel is elfogyasztottam. Viszont zavart, hogy az üveg felénél már iszonyú sűrű és kezelhetetlenné vált a lakk, onnantól mindig csak díszítéshez vettem elő. A lakkos csoportban és a blogtalin ajánlották a lányok a Moyra 03-as kódú, fehér lakkját.  Nézzük meg, nálam hogyan szerepelt.

Meglepően jól! A képeken egy rétegben láthatjátok felkenve, nagyon jól fed, sokszor csak egy réteget használok nyomdázások, díszítések alá. Azt viszont meg kell jegyezzem, így nyilván nem lesz olyan tartós a manikűr, mintha kettő réteget vinnénk fel. Azokban az esetekben, amikor ugyanazt a manikűrt több napig, vagy akár egy hétig szeretném viselni, kettő réteget használok, a fedése is így teljesedik ki igazán. Az ára pedig hihetetlenül baráti, körülbelül 300-350 Ft-ért vásároltam. 



Amellett, hogy szép fehér alapot kerestem, az is kíváncsivá tett, hogy vajon hogyan viselkedik nyomdázásnál. Az essence nyomdalakkom például túl gyorsan szárad, így rohanni kell vele, valamint néha túl vastagok lesznek a vonalak. Ez a Moyra viszont nagyon szépen teljesít Moyou és BornPretty lemezekkel is. Több helyen olvastam, hogy sokaknak azért nem vált be ez a Moyra darab, mert berepedezik, én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam. Bátran ajánlom, ha egy olcsó, fehér alternatívára vágytok, akár csak nyomdázáshoz is.

Azért, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, készítettem egy kis montázst is, ahol a fehér Moyra lakkot használtam fel, így láthatjátok alapként és nyomdalakként is funkcionálni.

Nyomdalakként: 

Alapként: 



Nektek melyik a kedvenc fehér körömlakkotok?

11 megjegyzés:

  1. Ezzel nyomdázok én is. Alapnak is tökéletes, jó az állaga, az ecsete, minden. Persze elképzelhető, hogy a felénél ez is besűrűsödik, de nálam állandó kellék a lakkhígító.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már én is vettem lakkhígítót, csak még nem volt alkalmam használni. :) Igen ez igaz, még nem járok a felénél, úgyhogy erről csak később tudok beszámolni :)

      Törlés
  2. Najó, ezt lehet hogy be kéne szereznem, főleg ha ilyen szépen lehet vele nyomdázni!! :) Már úgyis a végét járja a Golden Rose fehér lakkom, szóval azt hiszem ez a Moyra lesz a következő áldozat. :) Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A GR fehéret nem próbáltam még, bár erről jut eszembe, hogy tesóm megkapta tőlem a feketét - na majd kipróbálom, hogy az milyen. Ezt viszont tényleg bátran ajánlom, nekem nagyon bevált, remélem neked is be fog! :)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon jónak tűnik nyomdázáshoz is. Én most nyomdázáshoz az essence fehér nyomdalakkját használom, ha alapszínnek kell akkor pedig a Catrice Colour Brightening Alaplakkot. Egy rétegben hajlomos csíkos lenni, de két rétegben szép fedés érhető el vele. Van itthon fehér Lovely lakkom is, de számomra az szörnyű, mert minimum 3 réteg kell belőle, vagy 2 vastagabb, de akkor meg nagyon lassan szárad. Még nem tudom, hogy azt mire használom el, bár vannak ötleteim .;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lovely-val jobb napjaim sikerült egy réteget is felvinnem, de akkor átsejlettek a körömvégek. Nekem is megvan a fehér essence lakk, de tényleg hamar szárad, és néha így már csak a minta felét sikerül felvinnem a körmömre, pedig mindig úgy nyomdázok, mintha verseny lenne :D A konados és ez a kedvenc jelenleg :)

      Törlés
  4. O.P.I Alpine snow a kedvenc mar regota :) Nem szoktam kiserletezni, ha van bevalt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Lovely nem volt az igazi, így muszáj volt kísérleteznem, ő pedig nem volt túl nagy befektetés - viszont karácsonyra megkaptam én is az Alpine Snow-t, így nagyon kíváncsi vagyok, ő hogy fog szuperálni! :)

      Törlés
  5. Fúúú én gyűlölöm ezt a lakkot. Nálam konkrétan egy napot SEM bír ki. De őszintén én már lemondtam az olcsó lakkokról. Nyomdázni viszont ki fogom próbálni, ha egy idegrohamom közben még nem hajítottam ki :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is Lovely lakkom volt, de még a régebbi, újat inkább nem vettem meg, nem akartam kísérletezni. Helyette a Rimmeles Rita Orás fehér lakkot vettem meg, viszont az nem lett a szívem csücske :D (Ennyi erővel vehettem volna Lovelyt is:P) Lényeg a lényeg, szerintem ki fogom próbálni ezt a Moyrát legközelebb! :)

    VálaszTörlés
  7. Én is ezt a fehér lakkot használom már több, mint egy éve. Imádom, hogy bombajól fed, talán még a száradási ideje sem mondható rossznak, inkább átlagosnak. Az egyetlen ok, ami miatt most én egy új fehér lakk után nézek, az az, hogy egy nap után már lepattog, a 3. napra pedig vállalhatatlan állapotba kerül. Kár érte, pedig nagyon jó kis lakk lenne ezt leszámítva. :)
    Az Avon Iceberg White nevezetű lakkja szimpatikus nekem, ő lesz az áldozatom. :D

    VálaszTörlés