2015. február 27., péntek

Golden Rose Rich Color 52 | Roses


A mai bejegyzésben az egyik kedvenc lakkomról lesz szó. Már nyár óta megvan és minimum ötször használtam is, de befotózni mindig elfelejtettem. Valahogy az utóbbi időben ő lett az a darab, amikor ha nincs kedvem semmihez, a Golden Rose Rich Color 52-es árnyalatához nyúlok, amolyan Jolly Joker darabbá nőtte ki magát. 
Az állaga picit sűrűbb, néha ügyeskedni kell a felvitellel. Széles, lapított ecsete van. 
A színe egy gyönyörű világos rózsaszín, egyébként még anno Lexánál szerettem bele. Rajtam egy kicsit rózsaszínesebb is, de így is nagyon imádom. Kettő rétegben szépen fed, a képeken is így láthatjátok. A tartóssága annyira nem kiemelkedő, körülbelül 3-4 nap után hajlamos egy picit a körömvégeimen a széleknél megpattanni, vagy megrepedni a lakk - fedőlakkal együtt-, de egyáltalán nem bánom. Készült már vele karácsonyi manikűr. tettem rá rózsákat, kombináltam a Dance Legend Hysteria-val, de viseltem önmagában is. Nagyon jól kihasználható árnyalat, és ami a legjobb, hogy sokszor felkentem már, az üvegből viszont alig hiányzik valami. Emellett az ára is rendkívül kedvező, 590 Ft-ért juthatunk hozzá a Nailland-nél. Nem az első és nem is az utolsó GR lakkom ez, beleszerettem a márkába már jó ideje. 


10.5 ml / 590 Ft




Nektek hogy tetszik ez az árnyalat? Szeretitek a Golden Rose lakkokat?

6 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan :) Sajnos én valamiért mindig fehérnek látom, persze ha melléteszem a fehéret, akkor látszik, hogy rózsaszín. Betankoltam a GR lakkokból, mert nem tudtam a szép színeknek ellenállni, de többet nem veszek, szerintem a Moyra jobb minőségű, pigmentáltabb és nekem, mivel nem vagyok bp.-i, könnyebb beszerezni.
    A mani szép lett!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont ezért tetszik, hogy nagyon világos, de mégsem fehér. A beszerezhetőséggel egyetértek, én is elég messze lakom a Nailland-től, de olykor-olykor egy csoportos rendelés is jól tud jönni. :) Tegnap épp a 44-es számút rendeltem meg. A Moyra-t is nagyon szeretem, mindkettő márka ár-érték arányban nagyon ott van :)

      Törlés
  2. Mesés, imádni való, meg fogom venni ha legközelebb rendelek :)))

    VálaszTörlés
  3. Az a baj az ilyen színekkel, hogy a sok csodás kék és zöld mellett fel sem tűnnek, de legközelebb minenképpen megnézem magamnak! :D

    VálaszTörlés
  4. Most találtam rá a blogodra! Nagyon szép körmöket készítesz! Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  5. Cuki ez a joghurtrózsaszín a rózsákkal. :)

    VálaszTörlés