2015. február 6., péntek

Colour Alike Pastel Holo 510


Ez a történet úgy kezdődött, hogy megjelentek a Colour Alike lakkok a Nailland-nél. Engem viszont egyáltalán nem érdekeltek, Sötétek, duo- és multikrómok, nem az eseteim. Szerencsére. A Pastel Holo kollekciót találtam cukinak egyedül, de azok sem vonzottak annyira, hogy rendelésre adjam a fejem. Végül az élet véletlenül az Aréna Pláza Flormar pultjához sodort, ahonnan magányosan kacsintgatott rám ez a rózsaszín drágaság. Persze, hogy megesett rajta a szívem és befogadtam..


Keresem egy ideje az igazi, szép, rózsaszín holografikus lakkot. Nos, ez sem pont olyan, mint amilyenre vágyom, így a keresés folytatódik. Ajánljatok nekem, ha tudtok pink holo lakkokat. A preferenciáim: legyen rózsaszín, olyan barbisan élénk, ne legyen benne lilás és pirosas tónus.


Ezek után térjünk is át a mai tesztalanyunkra, a Colour Alike Pastel Holo 510-es üdvöskéjére. Valahol azt olvastam, hogy az árnyalat neve Wata Cukrowa, de ezt a hivatalos honlapon nem találtam meg feltüntetve. Nem bánnék árnyalatneveket a számozáson kívül, ez mindig a mániám marad..
Az üveg semmi extra, az űrtartalma 8 ml, ami szerintem pont ideális, még az elhasználható kategória. Jobban kedvelem a kisebb kiszereléseket, mert annál látom annak a lehetőségét, hogy valaha elfogy, hátránya az, hogy az összes ilyet félretolom és tartogatni kezdem, nehogy elfogyjon. :D

Egy rétegben is meglepően jól fedett a lakk, az állaga is nagyon baráti, könnyen kezelhető. A képeken a középső- és gyűrűsujjamon egy, a mutató- és kisujjamon pedig kettő rétegben láthatjátok. Fényviszonyoktól függően egyszer-egyszer látni a különbséget, két rétegben még mélyebb lesz a színe - de nekem jobban tetszik világosan. A tartósságát tekintve sajnos magában hordozza a holografikus lakkok tulajdonságait: az egy réteges ujjaimról már egy, a kettő rétegesekről másfél-kettő nap után kopni kezdett, hiába használtam fedőlakkot. 
A színe szép, nekem inkább kicsit a fáradt rózsaszín kategóriába tartozik, de teljesen irodakompatibilis lehet. A holografikus hatása is visszafogott, nem az a szemkisütős. Ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: cuki. 





Nektek hogy tetszik? Szeretitek a Colour Alike körömlakkokat?

8 megjegyzés:

  1. Ez nekem nagyon tetszik, ha rendelésre adom a fejemet, akkor kell :)
    A winter holo bordó és sötétlila lakkja mellett a Sinner Lady-Black Saint páros is megvan, úgyhogy bár nem extra holosak, de nagyon kellemes kis lakkok ezek szerintem.
    A Rival De Loop rózsaszínjét sikerült megszereznem, jó lenne, ha valaki összehasonlítaná őket, mert most az van a kezemen, ez meg a monitoron, de nem látom a különbséget, talán a RdL rózsaszínesebb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy összehasonlítás tényleg jól jönne..a Rival de Loop nekem sajnos nincsen meg és nem is hiszem hogy lesz egy jó darabig, ugyanis Miskolcon nincs RDL pult, pedig azokról is csak jót olvastam. :)

      Törlés
    2. A Rossmann weboldaláról rendeltem, mivel 3 különböző Rossmannban sem találtam állványt. Persze több mindent kellett rendelnem, hogy megérje a postaköltség miatt, de mivel csupa fogyóeszközt vettem (tusfürdő, lakklemosó, fedőlakk, alaplakk és mindenből többet), megérte. Nekem 30 km-re van legközelebb bármilyen Rossmann, csak havonta megyünk, vagy akkor sem.

      Törlés
  2. Nagyon szuper szín,nekem bejön! :)

    VálaszTörlés
  3. Ahw *-* Ez valami elképesztően gyönyörű. Nagyon nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés