2015. január 14., szerda

Born Pretty Store Matt fedőlakk


Körülbelül egy éve fogyott el az első matt fedőlakkom. Még egy ősrégi essence darabot használgattunk közösen tesómmal, viszont én nem voltam a matt manikűrök nagy rajongója, így sokáig kitartott. Amikor pedig kifogyott, jó ideig nem találtam megfelelő alternatívát. Végül a Born Pretty Store áruházból választottam egyet tesztelésre. 
Igazából túl sok mindent nem tudok egy matt fedőlakkról elmondani..szépen teszi a dolgát, mint bármelyik másik, extra gyorsan szárad, és teljesen lemattítja a körmeim felületét. Rögtön bevetettük mindkettőnk manikűrjén, tesóm csillámjait és az én nyomdázott körmeimet is lemattítottuk. A képek önmagukért beszélnek, szerintem teljesen korrekt matt lakk, örülök, hogy őt választottam. Ráadásul a kiszerelése hatalmas, 15 ml-t tartalmaz, így jó darabig elég lesz. Még arra vagyok kíváncsi, hogy nyomdázni lehet-e vele.
Ha számotokra sincs épp elérhető matt körömlakk-lelőhely a közeletekben, ajánlom ezt a darabot, a szállítás szokásosan ingyenes, és most 3.59 dollárért (körülbelül 970 Forint) lehet a tiétek.


A termék linkje:








A vásárlás végösszegéből még mindig 10%-os kedvezményt kaphattok, ha a "GKL91" kódot használjátok :)

12 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki az első manikűr!

    VálaszTörlés
  2. Hú de jól néz ki a nyomdázott!

    VálaszTörlés
  3. Jónak tűnik ez a mattító, úgy látom nem csíkoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyáltalán nem csíkoz, féltem, hogy milyen lesz, mert már ért negatív csalódás BPS lakkal kapcsolatosan, de ez nagyon jó, csakúgy mint a holo vonaluk.

      Törlés
    2. Nekem 2 mattító lakkom van, de mindkettő csíkoz és így a végeredmény nem olyan szép! Jó tudni, hogy ez BP lakk nem ilyen )

      Törlés
  4. De jó :) Égen, földön kerestem és eddig nem találtam. Köszi :D

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű ez a nyomdázás a matt fekete alapon. *.* A mattító lakkal való nyomdázás nekem még új. Ilyen van? Én eddig biztos voltam benne, hogy nem lehet, pont a gyors száradásuk miatt. o.O

    VálaszTörlés