2014. december 21., vasárnap

Novemberi kedvencek


A bejegyzésben a novemberi kedvenceimmel találkozhattok, vannak közöttük újdonságok -  Uriage termékek- és régi visszatérők is - pink OPI.


Uriage D.S. Emulsion arckrém & Uriage D.S. Gel Nettoyant lemosó
Így másfél hónap rendszeres használat után be merem tenni őket a kedvencek közé, eléggé szuper termékek. Az arckrémet nappalra használom, éjszakára nagyon kevés lenne, nappalra viszont tökéletes. Az állaga is jó, nagyon hamar beszívódik. Előtte a Bioderma Sensibio Light arckrémet használtam, na az a krém soha nem szívódott fel teljesen az arcomról, egész nap zsíros, tapadós érzés volt. Ezzel szemben az Uriage krémje egyáltalán nem ilyen, tökéletes sminkalapnak is. A lemosó használata is kellemes, bár javaslatnak napi kétszeri használatot ír, nekem úgy már nagyon húzódott és kicsit hámlani is kezdett az arcbőröm, de napi egyszeri lemosásra tökéletes. Az arcom még mindig száraz és nagyon érzékeny, vörös - szeborreás/rozaceás- belobbanó foltokkal, így mindig a mindenmentes termékek közül válogatok. A két termék együttes használata szépen csökkenti a pirosságot, valamint pár percen belül megszünteti a viszkető, égő érzést. Ha pedig nem elég éppen ennyi, a mágka Cu+Zn krémjéből kenek picit az arcomra. Belőle csak mintám van, de a teljes kiszerelést is meg fogom venni. A lemosó egyébként használható borotváláshoz és samponként is.

Essence ajakceruza 07 Cute Pink
Hősiesen bevallom, hogy eddig nem használtam ajakceruzát, ő az első. Nagyon kellemes, természetes színe van, gyakran az egész számra is felviszem, rúzs helyett. Az aláhidratálás viszont fontos, mert eléggé szárítja önmagában az ajkaimat.

Essence Longlasting 09 Wear berries rúzs
Eléggé megszerettem ezt a hosszantartó rúzscsaládot, ez a lilás árnyalat pedig egyszerűen gyönyörű! Sajnos a mostani szortimentfrissítés alkalmával ki is vonják, így mindenkinek bátran ajánlom, hogy szerezze be. Ez egy olyan rúzs, amely szerintem mindenkinek jól áll.

OPI Feelin' Hot-Hot-Hot & OPI Viking in a Vinter Vonderland
Mindig érdekes visszanézni, hogy a hónapban miket használtam gyakran és szívesen, így ez a hónap eléggé "opisra" sikerült. A Feelin' Hot-Hot-Hot már régi kedvencem, a hónapban rengeteget használtam ismét, és alig akar fogyni - a lábaimon végig ő volt például. A Viking in a Vinter Vonderland az új Nordic kollekció tagja és a tesómtól kaptam szülinapomra. Nagyon szépecske önmagában és nyomdázva egyaránt.. sőt, lemattítva is!

3 megjegyzés:

  1. Opi lakkok,a Pixiboxban benne volt a Uriage tusfürdő de még nem próbáltam ki :) :)

    VálaszTörlés
  2. Úúú a nagy kedvenc ajakceruzám (szintén gyakran csak rúzs helyett). :) Az árát nagyon megéri, és tapasztalatom szerint tartós. Nem vagyok nagy rúzs fogyasztó, így ez nekem elég. :)

    VálaszTörlés
  3. Az essence ajakkontúr ceruzáit én is nagyon szeretem. Több szín is van belőle és engem szerencsére csak nagyon enyhén szárít.

    VálaszTörlés