2014. november 24., hétfő

Klónok harca | Essie Leading Lady vs Toggle to the Top


Most, hogy itt a hideg idő, bátran merek sötétebb körömlakkokat is posztolni. Az Essie Leading Lady lakkja konkrétan február óta várakozik a piszkozatok között, de ha már nem bírtam magammal,  és muszáj volt megrendelnem mellé a Toggle to the Top-ot is, egy közös bejegyzésben mutatom meg őket.

A Leading Lady-t még Marcsitól kaptam karácsony környékén és egyből beleszerettem. Tökéletes téli körömlakk. Viszont nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mennyire hasonlíthat hozzá a Toggle to the Top árnyalat, így amikor nagyon baráti áron rábukkantam, megrendeltem. Mindenhol azt olvastam, hogy nem teljesen egyformák, jelentem, ez tényleg igaz! Amikor megérkezett, az üvegben nem fedeztem fel különbséget a kettő között, de amikor felkentem őket, szépen látszott, hogy a TTTT sokkal sötétebb, mélyebb árnyalat, már-már néha feketébe hajlóan; míg ezzel szemben a Leading Lady egy kellemes, világosabb pirosas darab.

Minőségileg szépen hozzák az Essie körömlakkokkal szemben támasztott elvárásaimat: egyáltalán nem pattantak meg, csak körülbelül négy nap után látszódott a körömvégi kopás. Az állaguk is jó, szépen terülnek, könnyű felvinni őket. Fedőlakkot mindenképpen ajánlok rájuk, ugyanis nem száradnak túl fényesre. Ami nem hagyott nyugodni az az volt, hogy miért nem teljesen egyforma a két üveg. Az egyiknek egy kicsit lentebb van az alja, mint a másiknak. Végül hosszas böngészés után arra jutottam, hogy a neten is találtam mindkétféle üvegről képeket, bejegyzéseket, így végül megnyugodtam. Azt is olvastam, hogy többféle üvegük létezik a szalonoknak és a lakossági fogyasztóknak szánt verziók miatt.  





Összességében nagyon elégedett vagyok mindkettő lakkocskával, viszont nekem túl hasonlóak, így lehet, az egyik darabtól meg fogok válni. Tudom, hogy kihasználni úgysem tudnám őket, viszont a Leading Lady-t ajándékba kaptam, így ha úgy döntök, valószínűleg a TTTT keres új gazdit majd. 


Nektek melyik tetszik jobban? 

6 megjegyzés:

  1. Nekem a TTTT jobban tetszik :)
    Az üveggel kapcsolatban: én az A-England lakkjaimnál fedeztem fel, hogy az embléma nem mindegyiknél van pontosan ugyanott, illetve mintha a dizájnja is picit más lenne, de nem aggódtam, betudtam egy ráncfelvarrásnak :)

    VálaszTörlés
  2. óó,az én szívemet is a TTTT nyerte el :)

    VálaszTörlés
  3. Csatlakoznom kell a TTTT táborához - olyan mélysége és színe van, hogy mást nem is tudok nézni :P

    VálaszTörlés
  4. Én is TTTT párti vagyok. :P Nagyon szépséges. Ha tényleg megválnál majd tőle egyszer szívesen lennék én az örökbefogadó. :P :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép a sötétebb, persze mindegyik gyönyörű!!

    VálaszTörlés