2014. szeptember 26., péntek

Moyra Silk Nude | Paris, Madrid, London


Ha már megérkezett az igazi csípős, őszi idő, itt az ideje, hogy igazi őszi körömlakkokat mutassak meg Nektek. A mai bejegyzésben a Moyra egyik új kollekciójának három darabjával ismerkedhettek meg. Ezek pedig nem mások, mint a Silk Nude család Paris, London és Madrid tagjai.


Amikor megláttam a három üvegcsét, azt gondoltam, hú, ezek teljesen egyformák lesznek.. amikor viszont kipróbáltam őket, rá kellett jönnöm, hogy teljesen más árnyalatok, ne tévesszen meg titeket a csalóka üveg.

A felvitelük rendkívül egyszerű volt, az állaguk inkább kicsit sűrűbb, mint folyós, de pontosan a jól kezelhető állag ez. Egyszerű volt szépre lakkozni a körmeimet, viszont arra ügyelni kell, hogy szépen, egyenletesen fessük fel, hogy ne legyen csíkos az eredmény. A legvilágosabb, Madrid árnyalat igényelte a két réteget, de a másik kettőből már egy is szépen fedett, nem látszottak át a körömvégeim. A lemosásuk könnyű, talán már-már túl könnyű is. Mivel halvány árnyalatok, nem fogják meg a körömágybőrt sem. A finisük különleges, kissé mattra száradnak, de nem annyira, mint mondjuk a Lovely vagy a Barry M Silk körömlakkjai. Így ha teljesen ki szeretnétek élvezni ezt a hatást, akkor a fedőlakkot nélkülözzétek. 
  

Moyra Silk Nude No. 323 London 
Az ő neve számomra telitalálat. A három darab közül szerintem ő a legősziesebb árnyalat, igazi esős, "londonos". A falevelek jutnak még eszembe róla. Önmagában ő a legkevésbé feltűnő árnyalat. 





Moyra Silk Nude No. 324 Madrid
Egy egészen világos, finom, szelíd rózsaszín árnyalat. Egyik percben iszonyúan tetszik, mert nagyon nőies, és fantasztikus nyomda alapnak tudom elképzelni, a másik pillanatban viszont már kicsit nénisnek találom. Ha egy szóval kellene leírnom, azt mondanám: bájos. Megállja a helyét bárhová: munkába, randira, hétköznapokra.. 





Moyra Silk Nude No. 321 Paris
A trió legsötétebb és legfényesebb tagja. Néha ezt a fényt egy kissé kékes beütésűnek találom, fényviszonyoktól függ. Egyébként nekem ehhez a lakkhoz abszolút nem a Paris név illik, én sokkal inkább a Madrid világos, finomkodó árnyalatát tudtam volna elképzelni "franciásnak". 





Végül egymás mellé is felkentem őket, hogy még jobban láthassátok a különbséget. A hüvelyk- és a középső ujjamon a London, a mutató- és kisujjamon a Madrid, a gyűrűsujjamon pedig a Paris látható.


balról: London, Madrid, London, Paris, Madrid

Nektek hogy tetszenek? Valamelyik árnyalatot be fogjátok szerezni ebből a kollekcióból?

A termékeket a Moyra bocsájtotta rendelkezésemre.

14 megjegyzés:

  1. huha mind a három tetszik.Talán Madrid a legjobban

    VálaszTörlés
  2. Nehéz választani közülük, amint egyre rámondom, hogy ez kell, a másik rögtön jobban tetszik :) Kíváncsi vagyok a többi újdonságra is, a lilás színekre, mostanában rákattantam a lilára, meg az aqua kollekció is foglalkoztat, milyen lehet felkenve.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, nem tudom, nekem most ez valamiért nem... De lehet hogy adnom kéne nekik egy esélyt. Komolyan nem tudom :/ De nagyon jól állnak Neked ^^

    VálaszTörlés
  4. A te körmödön a Madrid nagyon tetszik. Talán még a Paris lenne nálam a nyerő :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek, nagyon tetszenek, talán a Madrid a legjobban.
    Viszont nekem ősszel semmi hangulatom ilyen finom tavaszias színeket vásárolni, így valószínűleg kihagyom (és majd tavasszal futkorászok utánuk :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik ez a visszafogott, sejtelmes csillámlás. :)

    VálaszTörlés
  7. Hm, eddig nem győzött meg a kollekció, de rajtad elnézve London és Párizs egészen tetszetősek :)

    VálaszTörlés
  8. Hú, olyan kis finom árnyalatok, bár nekem őszintén inkább a selymes csillogás nélkül jönnének be. :)

    VálaszTörlés
  9. Húú tartottam tőle, hogy gyöngyházasak lesznek ezek a lakkok, azt meg nem szeretem. Így viszont egészen tetszetősek ezzel a visszafogott csillogással, neked nagyon jól áll mindegyik szín. Azt mondjuk még mindig nem tudom magamon mennyire szeretném őket.

    VálaszTörlés
  10. A Madrid gyönyörű, de igazából az összes tetszik a kollekcióból... sajnos :D

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik mind a három, de a London és a Paris színekre elcsábultam, egyébként Fifoban vetted?

    VálaszTörlés
  12. mindegyik nagyon tetszik, azt hiszem nem szabad a fifo közelébe mennem. :D

    VálaszTörlés
  13. Egyértelműen Madrid, aztán Paris, bár én se nagyon értem miért ez a lakk kapta ezt a nevet... :D
    A London viszont egyáltalán nem az én ízlésemnek való, de alapvetően tetszik a kollekció, szerintem mindenki megtalálhatja a neki tetsző / hozzá illő árnyalatot. Ismét jó húzás a Moyra részéről. :)

    VálaszTörlés
  14. Egyet értek, Párizshoz nem illik ez a szín :) Én ebben a pillanatban Londonra vagyok rákattanva :)

    VálaszTörlés