2014. szeptember 17., szerda

GERMANicures


Pontosan egy éve ilyenkor már Németországban zötykölődtem a vonaton. Szinte felfoghatatlan, hogy már ennyi idő eltelt azóta, és egy fél éve itthon vagyok.. 

Bevallom, sokszor hiányzik, nagyon szerettem kint élni, még ha csak pár hónapról is van szó. Érdekes volt, és a nyelv is sokkal jobban ragadt rám. Most, hogy beköszönt az ősz, furcsa, mert ugyanezt tavaly már kint éltem át, és nagyon hangulatos volt kint sétálni akár a városban vagy a parkban, forró teát inni, nyelvórára sietni és rengeteget kirándulni. Rendhagyó módon a mai bejegyzésben pár fotót mutatok meg nektek a körmeimről és pár helyről, ahol megfordultam. A körmeim és a képek sem a legművészibbek, ezek a kirándulások általában nem a hipercsinos és túldíszített körmökről szóltak, de amikor eszembe jutott, mindig gyorsan kattintottam egyet-egyet. Így visszanézve őket vicces látni, hogy tényleg a piros-rózsaszín árnyalatok a kedvenceim, és általában ezek az én jolly joker lakkjaim, amikor csak gyorsan fel kell kenni valamit és menni is. 


Magdeburg

Berlin

Wolfsburg

Lutherstadt Wittenberg

Leipzig

Hannover


Egyébként rengeteg képem van, hogyha szívesen megnéznétek őket, írjátok meg, és akkor készítek mindig egy-egy válogatást a blogra a városokról, amelyeket meglátogattam. :)

19 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ez a "manikűr+nevezetesség" koncepció :) Tök jó fotósorozatot lehetne belőle készíteni. Ú, most elképzeltem valakit, aki sokat utazik, és van tíz-húsz-száz ilyen képe... Nagyon klassz lehet ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én szívesen utaznék nagyon sokat, de jelenleg nincsen rá lehetőség. Viszont ha épp úton vagyok vagy kirándulok és eszemben van, akkor mindig kattintok egy-egy ilyen képet azóta. :)

      Törlés
  2. Nagyon mókás így látni a manikűröket a nevezetességekkel a háttérben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) gondoltam hozzuk össze a szerelmeket :D

      Törlés
  3. Szuper kreatív ötlet, várom a folytatást :p

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Jaj az olyan kis cuki. :) A Mickey-egeres lakkba Nettinél szerettem bele, és egyből tudtam, hogy az OPI Pussy Galore-vel fogom kombinálni, garantált cukiság-túlcsordulás :)

      Törlés
  5. Az a bordó rendesen meglepett tőled.. pedig egyébként nagyon szépséges szín :)
    Amúgy az érzést ismerem, én ugye már több, mint egy éve itthon vagyok, de ha eszembe jut...elfog a devisszamennék érzés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is megleptem magamat.. úgy utáltam a bordót, erre tavaly ősszel volt egy kattanásom, hogy nekem márpedig bordó KELL, és elindultam egyből a dm-be, hogy vegyek egyet. Azóta az egyik kedvenc lakkom kb, és már több bordót is beszereztem :'D Megértem.. és tényleg egyszer úgy visszamennék pár napra is.. :)

      Törlés
  6. Nagyon szép manikűrök, tényleg milyen jó ötlet elutazol valahová, és lefényképezed egy nevezetességnél a manikűrödet :) Díjat kaptál tőlem: http://judymuhely.blogspot.hu/2014/09/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csak úgy random eszembe jutott.. meg a legfelső képnél le akartam fényképezni, hogy mennyire szépen csillog napsütésben a lakk.. utána meg már csak jött a többi kép :) Jaj nagyon köszönöm a díjat, drága vagy! Puszi :)

      Törlés
  7. Szívesen venném a városokról az összefoglalókat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, tervezem a folytatást, remélem tetszeni fog :)

      Törlés
  8. Szia, én szívesen megismerném Németországot a te szemszögedből :)

    VálaszTörlés
  9. Ez nagyon jó lett! :) Én is szívesen olvasnék/néznék képeket még a felkeresett helyekről, városokról. :)

    VálaszTörlés