2014. július 9., szerda

China Glaze Off Shore | Feel the Breeze


Új márka mutatkozik be a blogon..végre hozzám is eljutott a China Glaze. Mindig arra vártam, hogy CG körömlakkokat majd élőben válogatok magamnak, így ezt az árnyalatot is iszonyú szenvedések, és legalább ezer netes swatch megtekintése után választottam ki.


A márka új, nyári kollekciója az Off Shore nevet viseli, és tömve van szebbnél szebb, vibráló árnyalatokkal. A bejegyzés alanya a Feel the Breeze fantázianevű, nagyon élénk, rózsaszín darab. Tudjátok, hogy szeretem a neonszíneket, rózsaszínből van is azt hiszem négyfélém, de mind a négy a sötétebb, klasszikus neon pink vonalat képviseli. Ez a rózsaszín viszont! Ááá, egy álom! Világosabb, de mégis neon. Simán lekörözi az eddigi, sötétebb neonjaimat. Nem is értem, ez a körömlakk hogy nem lepte még el a blogokat.
A képeken kettő rétegben láthatjátok. A felkenéssel megszenvedtem, ugyanis nagyon sűrű, nehezen kezelhető a lakk állaga. Ügyesen kell kenni, vigyázni, hogy ne vegyünk fel túl sok anyagot az ecsettel, ugyanis akkor szanaszét folyik. A másik kritikus pont, aminél izgultam, az a tartóssága volt, mivel sok blogon szidják a CG lakkokat. Jelentem, a negyedik nap estéjén mostam le, de csak azért, mert meguntam. Egyetlen apró kis pattanás vagy kopás sem volt észlelhető - természetesen fedőlakkot használtam. A nyári top öt kedvencem közé azonnal felkúszott, annyira szép és csajos ez a lakk.


A lakkot a Naillandnél szerezhetitek be, az Árkádban, vagy pedig a webshopban is elérhető - ITT. Jó nagy adagot kapunk korrekt áron, így nem kell félni, hogy hamar elfogy ez a szépség. Feel the Breeze-t mindenkinek!

Mennyiség/Ár: 14 ml / 1490 Ft

A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.

Nektek hogy tetszik ez az árnyalat? Megvettétek az Off Shore kollekció valamelyik darabját?

19 megjegyzés:

  1. szééééééééééééééép :))

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon jól választottál! :) Őt én is megvettem, gyönyörű színe van, most épp a lábujjaimon figyel. ^^ A minősége nekem sem lett a kedvencem, de ezért a színért egye-fene, megbirkózom vele. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, ma pont láttam az egyik instagram képeden, csak úgy világít. :) Én is megbirkózom vele, mert annyira szépséges, és tartósnak meg tartós, a felvitelnél meg csak ügyeskedni kell egy picit. :)

      Törlés
  3. Csodás színe van! Jó választás. :)

    VálaszTörlés
  4. Az egész kollekció kezd megtetszeni, Edina is sokat mutogatja. :) Love!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, Edinánál bele is szerettem a sárgába :) Még a másik pink árnyalat, a Float on is jónak tűnik ^^

      Törlés
  5. Jaj, úgy örülök, hogy ennyire tetszik Nektek is! :) Tényleg csodaszép.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik nekem is :) Ha rendelnél, majd szólj :)

    VálaszTörlés