2014. július 30., szerda

Barry M Ridley Road


Olyan régóta vágytam erre a szépségre, és amikor tesóm a Nailland-nél járt, be is szerezte nekem. Azóta is nagy a szerelem!

Ez a Barry M darab a Textured kollekcióba tartozik, az árnyalat neve Ridley Road. Egy homokhatású körömlakkról van szó, ez viszont nem a durva, érdes és csillogós csoportba tartozik: egészen kellemes felületű és matt. Sokkal jobb érzés napközben simogatni :D - bevallom, amikor sand-lakk van a körmeimen, egész nap simogatni szoktam a felületüket..
Kettő rétegben kentem fel, gyorsan száradt, és végeredményként egy csodás, élénk menta színt kapunk. Menta rajongóknak kötelező! 
Azért, hogy ne legyen túl tömény és egyhangú a hatás, a mutató- és középső ujjamra az Avon Pastel Pink-jét kentem fel. A képek az ötödik napon készültek. Az Avonos darab rosszabbul viselte a kiképzést, mint a Ridley Road - bár a mutatóujjamon egyébként is sokkal gyorsabban kopnak a lakkok. Az egyetlen hátránya a Ridley Road-nak, hogy eléggé hamar koszos lesz. Mivel matt, világos és fedőlakk nélküli, ez várható, így már körülbelül két nap után nem olyan szép, mint frissen lakkozottan. Így ha sokáig szeretnétek viselni, inkább fessétek újra.


A kollekció darabjai egy ideje akciósak a Nailland-nél - ITT-, úgyhogy ha megtetszett, most vegyétek meg. Nekem nagy szerelmem még a rózsaszín, csak az tart vissza a megvásárlásától, hogy már jó pár rózsaszín homokfinisű körömlakkot birtoklok. 

Ár/Mennyiség: 1253 Ft / 10 ml




Nektek hogy tetszik?

13 megjegyzés:

  1. Jó színe van, a párosítás is érdekes, kellemes ez a rózsaszín :) Azért nem semmi, öt napig ki sem bírnám ugyanazt a lakkot, meg nekem le is kopik 2 nap után, szóval nem koszolódna el :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én régebben csak hetente festettem a körmömet - mindig vasárnap. egy ideje átálltam már a heti két manikűrre, mert én is kicsit meguntam.. bár régen mindig csak francia volt valamilyen díszítéssel, így szinte csak újrafestettem :))

      Törlés
  2. a kedvenc nyári lakkom, minden 2. alkalommal garantáltan ez van a körmeim (legalább egy jelentősebb részén).
    a rózsaszínje sokkal pasztellem, visszafogottabb, együtt nem is szeretem felkenni őket. én most filózom még a sárga megvásárlásán is, mert az is jól mutat... :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Dehogynem :P Szuper kis kollekció ez a Textured

      Törlés
  4. Gyönyörű, kell és akciós is.. köszi. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :D Siess, nehogy mind elvigyék ;) Nem lehet nem szeretni.

      Törlés
  5. Ha nem lenne texturált, nagy szerelem lenne a színe miatt *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a színe is nagyon különleges, az én krémfinisű menta-lakkjaim is sokkal fáradtabb színűek, mint ez. :)

      Törlés
  6. Szép, de nekem a csillogó sand effekt marad az igazi! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ideig én is azt hittem, hogy nekem is.. de ezek a mattabb darabok is nagyon szuperek :D Pedig "sima", nem texturált lakkoknál nem szeretem a matt finist.

      Törlés