2014. június 30., hétfő

Nail of the Day | Roses + Golden Rose Rich Color 69


Mostanában eléggé sok újdonság felgyűlt nálam, így nagyon nehéz volt a döntés, hogy milyen manikűrt készítsek. Azt tudtam, hogy nyomdázni fogok, mert megérkeztek a névnapomra rendelt Moyou lemezek, így már csak az alapszín volt kérdéses. 

Végül a Golden Rose Rich Color 69 lett a befutó. A lakkot a Naillandtől kaptam még ajándékba, tesóm választotta ki. Egyébként nagyon jól választott, ez a fáradt, lilás-rózsaszínes árnyalat annyira szép! A felkenése is nagyon egyszerű volt, széles, lapos ecsete van. A rétegekkel bajban voltam és meg is lepődtem ugyanakkor, ugyanis ha nagyon ügyeskedve kenjük fel, egy is elég belőle. Nekem ez csak pár körmömnél sikerült, a többinél azért kellett a jól bevált második is, de a különbséget a képeken ti sem tudjátok megmondani, hogy melyik hány van, ugye? A tartósságával  is elégedett vagyok, négy napot szépen bírt, utána már egy-két helyen picikét megpattant. Ez a második GR lakkom, de egyre inkább meg vagyok győzve arról, hogy egész jó lakkjaik vannak, kívánságlistás még a klasszikus mákos (Jolly Jewels 110) darabjuk, valamit a Rich Color fekete és fehérjét is nagyon szeretném. 



A lakk elérhetősége: Golden Rose Rich Color 69 
11ml / 590 Ft


A nyomdalemezt a Moyou London hivatalos oldaláról rendeltem, mert a Nailland-nél éppen készlethiányos volt - azóta újra elérhetővé vált. A lemez a Pro kollekció 08-as tagja, az összes minta gyönyörű rajta. Sokáig vacilláltam, hogy kell-e nekem az XL lemez vagy sem, de utána leméricskéltem az itthon nyomdalemezeim mintáit és a körmömet is, így normál méretűeket vettem. A képeken egyébként láthatjátok, hogy bőven elég is, pont mintha nekem készítették volna a kisebb mintákat, alig nagyobbak mint a körmeim. 



9 megjegyzés: