2014. június 20., péntek

Moyra Gel Look 901 Sophie


Ez a teszt hónapokra beragadt a piszkozatok közé, amikor elkészítettem, párhuzamosan több bejegyzést írtam meg, és sajnos szegény Moyra szorult háttérbe. 
Ez a darab a Gel Look családba tartozik, 901-es kódú, és a honlapon megtaláltam, hogy már nevet is kapott, mégpedig ő lett Sophie. Még akkor szereztem be, amikor hazajöttem Németországból, és kezdett felfutni a Moyra-láz. Mindenki agyondicsérte ezt a kollekciót, 350 Ft pedig nem nagy befektetés.. a választékot nézegetve sem gondolkoztam sokat, mindig szeretem, ha vannak ilyen alap színeim, főleg rózsaszínből. Ez a darab kissé fáradtabb árnyalatú, nem az élénkek közé tartozik, de nekem nagyon tetszik. 

A felvitel egyszerű, kettő réteget igényel, és nekem 4-5 nap után kezdett megkopni, így tartósnak nyilvánítom. Ezek a tulajdonságok egy ilyen árkategóriás terméktől nagyon jók, a Moyra újra és újra bebizonyítja, hogy érdemes a figyelmünket feléjük fordítani. 



Nektek hogy tetszenek a Moyra lakkok? Melyik kollekció a kedvencetek?

8 megjegyzés:

  1. nekem is megvan ez a lakk és az a bajom vele ,hogy akárhány rétegben is kenem fel , mindig kilátszik a körömvég :( de meseszép a színe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ó, nekem nem látszott át, pedig már kétszer is felkentem, és az ilyenre kissé háklis vagyok.. :D

      Törlés
  2. Egyre inkább imádom a Moyra lakkokat, ár-érték arányban szerintem szinte verhetetlenek. Az újdonságaik pedig teljesen telitalálatok. Tegnap szereztem be egy sea salt és egy bubblegum darabot, és hát egyből szerelem van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik árnyalatokat vetted meg? :) A Sea Salt-tól én eléggé idegenkedtem, de a sok blogbejegyzés meggyőzött, és a fehéret hazahoztam. Nekem is egyre szimpibb a márka, hogy folyamatosan új kollekciókkal jön ki és a minőség is egyre jobb.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Köszi, szerintem is. :) Olyan semmi különös, de ilyen sztenderd rózsaszínre mégis mindenkinek szüksége van. ^^

      Törlés