2014. május 25., vasárnap

Moyra Vivid Sand 715 Shocking Pink


A Moyrától kapott csomagocskában lapult ez a Vivid Sand kollekciós, vibráló pink szépség, amelyet egyébként is megvettem volna, képzelhetitek mekkora volt az öröm, amikor megláttam a dobozkában.
A képekért előre is bocsánatot kérek, de tudjátok, hogy rémesen rossz vagyok neonok fotózásában. Egyszerűen lehetetlen pontosan ugyanazt az árnyalatot elkapni, amilyen a valóságban. Már valami igazán nyárias lakkra vágytam, főleg hogy borongós volt az idő, így ehhez a szépséghez nyúltam. Ugye alapvetően a Vivid Sand kollekció egyik fele sima homokhatású lakk, a másik fele pedig ezüst csillámokkal is fel van turbózva. Eleinte képek és swatch-ok alapján a mattabb Vivid Sand darabok tetszettek, de amint felkentem, nem volt gondom ezzel sem. Egyrészt nem olyan feltűnőek az ezüst csillámok, másrészt igazán kellemes az összhatás. 
Amiért ez a lakkocska önálló posztot érdemelt, az a fedőképessége és tartóssága miatt van. A képeken egy rétegben láthatjátok a körmeimen, szuperül fed! A kisujjamnál látszik, hogy átüt egy pici a körömvégem, de egyáltalán nem zavart, pedig  én háklis vagyok az ilyesmire.. 
A tartóssága.. egy álom. Egy rétegben eléggé féltem, hogy mi lesz, főleg, hogy sok helyen olvastam a Moyra Sand Effect egyes darabjai nagyon nem tartósak. Ez a lakk viszont NÉGY napot bírt egy rétegben kopás és pattogzás nélkül a körmeimen! 
A lemosása nem a legegyszerűbb, ugyanis az ezüst csillámok nagyon ragaszkodóak, így a mattabb vonal biztosan sokkal könnyebben eltávolítható, de úgyis ki fogom próbálni és megírom.. :)



Szeretitek a neonokat? Ha igen, már használjátok is, vagy csak nyárra - nyaralásra vetitek be?

8 megjegyzés:

  1. Hűűűűű, már bánom, hogy nem vettem meg ezt is a Sunflowerrel együtt. *o* Eszméletlen jó színe van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is :$ nálam a pink és a sárga volt az, amiben biztos voltam, hogy beszerzem. én a sunshine-t vettem meg. :)

      Törlés
  2. Én is azt hittem, hogy a csillámmentesek fognak jobban tetszeni, de az üzletben ki vannak kenve margarétára, és a csillámosak jobban tetszenek... nálam egyébként még váratnak magukra, de legalább már megbarátkoztam velük, 1-2 éve magamra sem kentem volna :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én mindig szerettem a neonokat, főként nyáron, úgyhogy nagyon örülök, hogy sand formában is léteznek :) melyikeket vetted meg?

      Törlés
  3. Én a csillámosak közül csak azt nem vettem meg, mert választanom kellett a két pink között és a másik egy fokkal jobban tetszett, de ez is isteni. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pinkből én is a mattot szerettem volna, de feleslegesnek érzem így, hogy szinte kettő egyforma legyen. :D Inkább megvettem a sárgát ^^

      Törlés
  4. Pont ilyen színűt szerettem volna, mint itt a képen, de sajnos egész más színe van élőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, sajnos egyszerűen lehetetlen volt az igazi színét megfogni, sötétebb és rózsaszínesebb. egy ilyen árnyalat se lenne rossz :)

      Törlés