2014. április 22., kedd

Models Own Speckled Eggs | Magpie & Goose


Stílusosan húsvétkor a Models Own Speckled Eggs kollekció darabjait kentük fel tesómmal a körmeinkre. Egyébként mindkét lakkot ajándékba kaptuk anyáéktól egy kis csokival körítve: Kitti a Magpie mentás-türkizes árnyalatot választotta, én pedig a szépséges pasztell sárga Goose-t.  

A felkenésnél nagyon meglepődtünk, én átlagos lakkokra számítottam, ehhez képest az állaguk eléggé sűrű, nyúlós és ragacsos. Ezért ügyesen és nagyon gyors mozdulatokkal kell dolgoznunk, hogy igazán szép legyen a lakkozás. Kettő rétegben tökéletes a fedésük, szépen terültek. A felületük kicsit ragacsos, én mindenképpen ajánlom rá fedőlakk használatát.  Negyedik napja viseljük őket, még egyikőnknek sem kopott vagy pattant meg a vége, úgyhogy szerencsére nem az egynapos körömlakkok kategóriájába sorolható. 
Mindkettő tényleg olyan, mintha cuki, apró pöttyös tojásokat viselnénk :D Szerencsére akad benne pöttyöcske bőven, szépen el lehet oszlatni, nem kell halászgatni a glittereket. 
Én már a promó képeknél beleszerettem az egész kollekcióba, amibe egyébként még három másik - kék, rózsaszín, lila - lakk tartozik, én bátran ajánlom nektek, ha szeretitek a pöttyös lakkokat. A színválasztás pedig csak egyéni preferencia kérdése, nekem egyébként mindegyik nagyon tetszik - persze a sárga a legjobban. Imádom a pasztell sárgákat. Csodálkozom is, hogy nem árasztották még el a blogokat ezek a gyönyörűségek.


Ár / Mennyiség: 1790 Ft / 14 ml 
Elérhetőség: Nailland Hungary

Goose

Magpie



Nektek hogy tetszenek ezek a pöttyöskék?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az első kép! :)
    Amúgy igen, nem sok szó esik ezekről a lakkokról magyar blogon, pedig nagyon szépek. <3 Nekem is mind kellene, leginkább a menta és a rózsaszín tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi! :) ezzel az akcióval pláne kihagyhatatlan volt, de amúgy is megvettük volna. egyébként én is csak az angol blogokon olvasgattam róla, ott viszont mindenki rajongott érte

      Törlés
  2. Imádom! Legalább egyet szeretnék majd magamnak:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem különösebben tetszik ez a kollekció, de annyi baj legyen, legalább ennyivel is kevesebb lakkra ácsingózok így a Nailland kínálatából :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát igen, választék még így is van bőségesen.. :)

      Törlés