2014. március 27., csütörtök

Nail of the Day | Pastel Purple


Mivel múlt héten gyönyörű napsütéses és pulcsis-kardigános idő volt, úgy gondoltam, hogy most már itt az idő előszednem az igazán tavaszi lakkjaimat. Fel is kentem vasárnap este ezt a szépséges pasztell lilát, erre hétfőn reggelre szakadó esőre és nagyon hidegre ébredtem.. 
Á nem, nem voltam mérges. A rossz idő úgy látszik egész héten kitart, de legalább a körmeim jókedvre derítenek a borongós időben. Nem bonyolítottam túl a manikűrt, a mutató- és a gyűrűsujjamra water decal matrica került. Egyszerűen szerelmes vagyok a water decal matricákba, körülbelül kettő perc alatt nagyon látványos manikűrt lehet velük készíteni, mostanában a rohanós egyetemi napok alatt jól jönnek. Na meg berendeltem körülbelül 15 csomaggal, és nem győzöm kipróbálgatni őket. 
Az érem másik oldala pedig: ti nem sajnáltok néha egy-egy termékek elhasználni? Na, én pont így kezdek lenni például a matricákkal és a legkedvencebb körömlakkjaimmal. Tudom, hogy a matricák például filléres dolgok és ha elfogy, újrarendelhetem, de egyszerűen sajnálom szétvágni, kibontani, és így csak egyre tartogatom. A körömlakkokkal is, ha valamelyik bevált és szeretem, egyszer-kétszer használom, utána viszont húzom az időt, hogy minél később használjam újra, nehogy elfogyjon.. tudom, furcsa. :)
Alapnak az Astor Fashion Studio 134-es árnyalatát használtam.

A matricákat innen meg tudjátok rendelni (a GKL91 kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok):
Ez az a matrica, a BL891 kódú, de épp készlethiányos, addigis  EZ, EZ, EZ jó alternatívák lehetnek.



10 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a matrica, nekem is kell ilyen! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csinos, ez a lila nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, de szép! :) Én is imádom a vizes körömmatricákat, egyszerűen elronthatatlanok. Az általad ajánlott harmadikból be is rendeltem, csak sajnos nagyon úgy tűnik, hogy már megint elnyelte a föld a csomagomat. :(

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés