2014. március 23., vasárnap

P2 Sand Style 090 Opulent



A mai bejegyzés főszereplője a csodás P2 Sand Style homoklakk családjának a 090-es Opulent árnyalata. Egy kicsit csalok, a körömlakkot igazából tesómnak hoztam ajándékba, de ő beleegyezett egy tesztelésbe, így a fotókon is az ő körmeit láthatjátok. 
Nagyon különleges kis árnyalat, bár az üvegben sokkal zöldebbnek-színjátszósabbnak tűnik. Felkenve kevésbé színjátszós, inkább fekete alap találkozik méregzöld csillámokkal. 
A tulajdonságai ugyanolyan szuperek, mint korábban bemutatott testvérkéinek: nagyon hamar szárad, tartós, és olcsó. Őszinte leszek, nekem a p2 homoklakkjai léptek elő az első számú kedvencemmé. Ha Németországban vagy Ausztriában jártok, feltétlenül támadjátok le a márka pultját! 


+Dupe-infó: Mert P2-es bejegyzés mit sem ér hasonmás információk nélkül... ha nincs lehetőségetek külföldre kiruccanni, itthon a Douglas-ben az Isadora Sugar Crush vonalának az Emerald Crush fantázianevű szépsége tökéletes alternatívája az Opulent-nek. 
További hasonmása még a Rimmel Space Dust Total Eclipse is, őt is csak sajnos a környező országokban - mint például Szlovákiában - tudjátok beszerezni.

Nézzétek meg a Sand Style család többi tagját is:




Nektek hogy tetszik? Nem unjátok még a liquid sand őrületet?


4 megjegyzés:

  1. ez nekem is megvan.annyira szép...

    VálaszTörlés
  2. oh,bárcsak lenne itthon is p2...

    VálaszTörlés
  3. Olyan szép P2 homoklakkok vannak, szívesen elidőznék kicsit az egyik pultjuknál :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik, és még mindig tart a sand mánia nálam is :D

    VálaszTörlés