2014. március 2., vasárnap

Nail Club - Sorozat inspirálta


Elég rég jelentkeztem a Nail Club bejegyzéseimmel, amelyet említettem is, hogy nagyobb kimaradásra számíthattok. Mivel visszaköltöztem, újra az összes körömlakkom és kellékeim mellől írok és alkotok, így ismét van lehetőségem és kapacitásom is kreatívkodni. 

A mai téma egészen izgalmas, még pedig sorozatok által inspirált manikűrt kellett elkészítenünk. Én igazi sorozatfüggő vagyok, rengeteg sorozatot néztem és nézek. Ami azért is érdekes, mert régebben nem igazán kötött le egyik sem, de amikor az egyetemet elkezdtem, szépen rákaptam, és egyre többet és többet néztem. Már szerepelt egy Supernatural-os manikűr is régen a blogon, amit tesómnak készítettem el - én az SPN-t nem nézem.

A mai körmöket egy kicsit régebbi, jelenleg már nem futó sorozat, a Smallville ihlette. Nagyon sokáig idegenkedtem tőle, de pár rész után egészen megszerettem, így most ezt szoktuk közösen nézni és tényleg izgalmas. Most valahol a sorozat felénél járhatok, az ötödik évad van éppen terítéken. A lakkozás nem lett túl bonyolult, ma nem is szerettem volna túlbonyolított, giccses manit készíteni. Így a tipikus "Superman" színekhez nyúltam, és feketével festettem fel a szimbólumot a középső ujjamra. Így utólag látom, hogy a vonalak picit vékonyak lettek, most átestem a ló túloldalára - általában túl vastagra sikerülnek a szabadkézi díszítéseim. Remélem ettől függetlenül tetszik nektek is. :)





Melyik a kedvenc sorozatotok? Mit néztek éppen?


A többiek szuper manikűrjei:

1 megjegyzés: